Lukk

Blogg

Velkommen til vår blogg side, her skal vi dele oppskrifter, steke- og koketips og nyttige tips om tilberedning.

Hurtigmat kontra hjemmelaget mat: Dilemmaet ved å bestille

Ta tiden som du har alene. Senke skuldrene. Slapp av og pust ut. Sånn, der har du det. Nå har du faktisk lært deg nøkkelfunksjonene i Slow Food Movement USA manifesto.“Vi er slaver av tidsklemma og alle går dukken for det snikende viruset: Fast Life, som penetrerer vanene våre og gjennomsyrer alle deler av livet vårt, og gjør fast food til det eneste alternativet.” – Slow Food Manifesto

Les mer

6 Kontor problemer ved Catering - og hvordan løse dem!

Når det gjelder kontor lunsj og arbeidsplasser, krever kolleger ofte forskjellig mat og noe som smaker. En tallerken med en gratis muffins vekker kanskje interesse, men det er vel kanskje ikke det som metter et helt team og skaper entusiasme?

Les mer

Hva er catering og hva gjør et cateringselskap?

Det virker kanskje enkelt og rett frem? For mange vil nok  catering assosieres som et samlet begrep, hvor begrepet rommer et team med kokker som produserer kulinariske retter. Og ja, det stemmer. Men det er mer til emnet enn bare dette.

Les mer

Hvordan lage en god nyttårsfest?

For det første ønsker alle å starte nyttår “helt riktig” (med champagne), og for det andre er man vanligvis pålagt å ordne arrangementet i god tid – selv de mest uformelle stedene kan kreve at du forplikter deg til å bruke et minimumsbeløp i forkant – så hvorfor lage nyttårsfest hjemme? 

Les mer