Blogg
Velkommen til vår blogg side, her skal vi dele oppskrifter, steke- og koketips og nyttige tips om tilberedning.Grunnoppskrift tomatsaus med hvitløk

Passata (tomatpuré) er rett og slett ferske tomater presset gjennom en sil for å gjøre dem flytende og for å fjerne kjernen og skinnet. Det kan kjøpes på hvilket som helst butikk, eller du kan lage din egen! 

Les merGresk meze

På varme sommerkvelder når venner møtes på tavernaen over et glass vin eller ouzo, er ikke bordet tomt lenge. Grekere drikker sjelden uten å ha noe å spise til. Det kan være bare en bolle med salte nøtter eller potetchips, men mer vanlig er det med firstende kolleksjon av varme og kalde småretter.

Les merKonfirmasjon – dette kan være lurt å vite

Tiden for konfirmasjon nærmer seg og det er mange forventninger til denne store dagen. I en slik anledning er det mye som skal planlegges –  noen ganger kan dette bli dyrt.Statistikk viser at nordmenn bruker rundt 36.000 kroner på konfirmasjon, og dette er mye penger. En slik sum er i nærheten av hva et minibryllyp ville ha kostet.

Les merHurtigmat kontra hjemmelaget mat: Dilemmaet ved å bestille

Ta tiden som du har alene. Senke skuldrene. Slapp av og pust ut. Sånn, der har du det. Nå har du faktisk lært deg nøkkelfunksjonene i Slow Food Movement USA manifesto.“Vi er slaver av tidsklemma og alle går dukken for det snikende viruset: Fast Life, som penetrerer vanene våre og gjennomsyrer alle deler av livet vårt, og gjør fast food til det eneste alternativet.” – Slow Food Manifesto

Les mer6Kontor problemer ved Catering – og hvordan løse dem!

Når det gjelder kontor lunsj og arbeidsplasser, krever kolleger ofte forskjellig mat og noe som smaker. En tallerken med en gratis muffins vekker kanskje interesse, men det er vel kanskje ikke det som metter et helt team og skaper entusiasme?

Les merHva er catering og hva gjør et cateringselskap?

Det virker kanskje enkelt og rett frem? For mange vil nok  catering assosieres som et samlet begrep, hvor begrepet rommer et team med kokker som produserer kulinariske retter. Og ja, det stemmer. Men det er mer til emnet enn bare dette.

Les merHvordan lage en god nyttårsfest?

For det første ønsker alle å starte nyttår “helt riktig” (med champagne), og for det andre er man vanligvis pålagt å ordne arrangementet i god tid – selv de mest uformelle stedene kan kreve at du forplikter deg til å bruke et minimumsbeløp i forkant – så hvorfor lage nyttårsfest hjemme? 

Les mer