Lukk

Våre referanser - Siden er under oppdatering...

Vi har god erfaring med vår catering som er blitt benyttet av Lo-kommune unio YS-K og akedemikere i forbindelse med tariffoppgjør i kommunal sektor.

grand-prix

Melodi Grand Prix 2018

Vår catering selskap er stolt over å ha levere mat til Melodi Grand Prix 2018. Hele 1838 personer!

OSLO NYE TEATER

Hei! Tusen takk for kjempebra samarbeid rundt vår sommerfest og Heddaprisen 2017. Som vanlig smakte maten fantastisk og alle gjestene storkoste seg. Maten dere leverer ser alltid delikat og smakfull ut, noe ikke alle leverandører får til. Dere leverer og henter alltid til avtalt tid og er alltid hyggelige og serviceminded. Jeg ser frem til et videre samarbeid med dere :-).

God sommer! Vennlig hilsen Birgitte Ottmann

OSLO NYE TEATER

Vi har levert Heddaprisen 2018 og flere leveranser, vi er er veldig stolte over vårt samarbeid med Oslo Nye Teater

grand-prix

Melodi Grand Prix 2019

Vi er stolte over nok en gang å levere gode retter under Melodi Grand Prix 2019. Vi har levert catering til 1750 personer under arrangement! 

Meny: Grillmeny4

Sted: Haslum

Vi hadde selskap på en plass i Marka og hadde bestilt grillbuffet fra Epil. Alt fungerte kjempefint. Maten var veldig god, og det var rikelig av den. Og ikke minst var de veldig pålitelige og lette å samarbeide med! – Mvh Anne H.

Meny: Helgrillet lam

Sted: Oslo

Hei! Tusen takk for strålende jobb under vår fest i juli.
Vi hadde fest for ca 80 personer. Det ble servert helgrillet lam. Det var et stilfullt opplegg med griller i hagen når gjestene ankom. Maten ble anrettet flott på fat. Lammekjøttet var saftig og smakfullt og perfekt grillet. Det var rikelig med tilbehør, stekte poteter, frisk salat og stekte grønnsaker. Veldig godt! Vi har fått mange tilbakemeldinger fra gjestene som syntes maten var utsøkt, og det er veldig hyggelig. Epil catering var veldig greie å forholde seg til både på forhånd, under festen, og også etterpå med opprydding osv. Tusen takk! – Vennlig hilsen Hallgeir Bratberg

Meny: Chili con carne

Sted : Høybråten

Tusen takk for den gode maten dere leverte i anledningen min 40- års feiring lørdag 31. januar. Chili Con Carne’n smakte fortreffelig og alle skrøt av maten . God service, rimelig pris og bra oppfølging. Skal anbefale dere videre. – Mvh Karianne Tvedt