Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Grunnoppskrift tomatsaus med hvitløk

Passata (tomatpuré) er rett og slett ferske tomater presset gjennom en sil for å gjøre dem flytende og for å fjerne kjernen og skinnet. Det kan kjøpes på hvilket som helst butikk, eller du kan lage din egen!

Grunnoppskrift tomatsaus med hvitløk

Ingredienser for 4 personer
60 ml extra virgin olivenolje (ca 4 spiseskje)
3 hvitløkfedd, knust
5 dl passata/tomatpuré ( 5 dl = ca 2 og halv glass)
kvernet havsalt og pepper
1 håndfull ferske urter: basilikum, persislle eller organo. Finhakket!

Stek hvitløken veldig forsiktig med olivenoljen i en tykkbunnet kjele eller stekepanne. Ikke la hvitløken ta farge, for da vil hele sausen bli bitter. Hvis hvitløken blir brun, kast den, vask pannen og start på nytt. Når hvitløken er myk, fjern den, hell over passata og rør forsiktig. La det putre over medium varme i om lag 10 minutter eller til sausen er glatt og tykk. Tilsett salt og pepper og dekk til.
Ta av varmen og hold sausen varm, tilsett de urtene du ønsker.

Har du lyst å lage vår spanske kjøttboller i tomatsaus hjemme, da kan du bare legge i tillegg revet løk, chili, paprikapulver og liten klype sukker!