Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Meny

Vår visjon og vårt ønske er å levere varierte og spennende matopplevelser til deg, av veldig høy kvalitet! Vi leverer maten hjem til deg, ferdig anrettet og pyntet, slik at du kan konsentrere deg om å forberede selskapet, i trygg visshet om at maten blir en suksess. Vi hjelper deg ved alle anledninger, – enten du skal ha dåp, konfirmasjon, eller bryllup. Vi kan levere mat til blåturer – eller til en hyggelig fest hjemme! Vi leverer også mat til firmaets møter og seminarer, – og vi leverer overtidsmat. Vi får mye skryt av fornøyde kunder! Vårt kjøkken er basert på høy fagkunnskap, ekte matglede og de aller beste råvarer.

Se våre menyer, eller kontakt oss – så finner vi sammen den beste maten for nettopp ditt møte eller selskap.