Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

 

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Vi leverer til allslags arrangementer, raskt og enkelt

Det hender at man skal arrangere et middagsselskap, men rett og slett ikke orker alt styret med å lage mat. Vi kan komme på døra med rykende ferske matretter eller også sende ut en av våre kokker til å lage mat hjemme hos dere. Dette fungerer både til store middagsselskap og mindre, intime arrangementer.

Det er viktig å gi sine ansatte en påskjønnelse en gang iblant. Bedrifter kan gjerne kontakte oss om de ønsker å få levert mat i bedriftslokalene sine eller hjem til de ansatte mens de sitter på hjemmekontor. Bedrifter i Fetsund kan velge blant mange ulike matretter, både norske tradisjonsretter og internasjonal mat. Vår populære tapas er en favoritt blant mange av bedriftene vi leverer til!

Klikk her for å se hele tapas meny

Pavlova med friske bær

Ta kontakt med med Epil Catering – din lokale matleverandør

Vi leverer mat av høy kvalitet dit du ønsker. Vi gjør kvelden sammen med dine kjære enda litt bedre, eller kan gjøre den viktige jobblunsjen litt mer avslappende.

Vi leverer til hele Fetsund og er opptatt av å støtte lokale foreninger!