Levering

Catering Levering

For at hver bestilling skal leveres til avtalt tid planlegger vi også hvilken rute som er raskest! Våre dyktige sjåfører har blitt enda bedre kjent med Oslo og Akershus` gater og småveier etter at vi begynte å levere catering i 2011 i området. Våre sjåfører skal være punktlige, serviceorienterte og effektive – og vi får ofte gode tilbakemeldinger etter mange hyggelige besøk. Levering er en viktig del av vår jobb og ferdig pyntet mat skal se like lekker ut som om du skulle pyntet den selv hjemme. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve den beste leveransen fra bestillingsprosessen starter, til leveringen står på bordet og ikke minst: til en rimelig pris.Vi gjør vårt beste for å ha lave leverings kostnader. Dersom du ønsker å hente maten din selv så får du 5% prosent rabatt på din bestilling. Vi har gjesteparkering på vår adresse, og vi hjelper alltid til med å bære eskene til bilen om dere ønsker det. Dersom du henter selv er det viktig å være oppmerksom på følgende: Alle isoporkasser må bæres og settes i bilen slik de er merket, de må ikke vendes eller stå skjevt, da forskyver maten seg.

Alle leveringspriser inntil 20 km. Kjørevei fra Industriveien 14, Skedsmokorset. Utover dette tilkommer 22,- kr pr. ekstra km. Henting av utstyr alle dager etter avtale 200,-

Vi leverer til følgende steder
Vi leverer Catering Oslo, Akershus(Asker, Bærum, Jessheim, Skedsmo, Lillestrøm, Lørenskog Nittedal, Sandvika og Ski), Drammen, Lier, Moss, Drøbak og Hønefoss.

Våre leveringspriser
Hverdager: 220,- kr

Helgedager: 350,- kr

Helligdag og spesialdag (24.12 og 31.12 medregnes): 440,- kr

Besøk oss

Industriveien 14, 2020 Skedsmokorset

Kontakt oss