Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Catering Levering

For at hver bestilling skal leveres til avtalt tid planlegger vi også hvilken rute som er raskest! Våre dyktige sjåfører har blitt enda bedre kjent med Oslo og Akershus` gater og småveier etter at vi begynte å levere catering i 2011 i området. Våre sjåfører skal være punktlige, serviceorienterte og effektive – og vi får ofte gode tilbakemeldinger etter mange hyggelige besøk.

Levering er en viktig del av vår jobb og ferdig pyntet mat skal se like lekker ut som om du skulle pyntet den selv hjemme. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve den beste leveransen fra bestillingsprosessen starter, til leveringen står på bordet og ikke minst: til en rimelig pris.

Vi gjør vårt beste for å ha lave leverings kostnader. Dersom du ønsker å hente maten din selv så får du 5% prosent rabatt på din bestilling. Vi har gjesteparkering på vår adresse, og vi hjelper alltid til med å bære eskene til bilen om dere ønsker det. Dersom du henter selv er det viktig å være oppmerksom på følgende: Alle isoporkasser må bæres og settes i bilen slik de er merket, de må ikke vendes eller stå skjevt, da forskyver maten seg.

Våre leveringspriser

Hverdager:                                                           175,- kr
Helgedager:                                                         260,- kr
Helligdag og spesialdag (24.12 og 31.12 medregnes):      365,- kr

Alle leveringspriser inntil 20 km. Kjørevei fra Industriveien 14, Skedsmokorset. Utover dette tilkommer 20,- kr pr. ekstra km.

Henting av utstyr alle dager etter avtale 200,-

Vi leverer til følgende steder

Vi leverer Catering Oslo, Akershus(Asker, Bærum, Jessheim, Skedsmo, Lillestrøm, Lørenskog Nittedal, Sandvika og Ski), Drammen, Lier, Moss, Drøbak og Hønefoss.