Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Catering Jessheim

Vi leverer catering i Jessheim til enhver anledning, enten det skal holdes bryllup, konfirmasjon, blåtur eller til den daglige lunsjen på jobben. Mange forbinder catering med snitter i en begravelse, men hos oss i Epil Catering handler det om så mye mer. Vårt ønske er at du og dine gjester skal sitte igjen med en matopplevelse utenom det vanlige.

Catering til alle anledninger

Vi hjelper deg ved alle anledninger – konfirmasjon, julebord, bryllup, blåtur, minnestund, møtemat eller en hyggelig fest hjemme. Spesielt kjent er vi for våre flotte koldtbord, tapas, gryteretter og wraps. Vi lover rikelig med mat, og rene gode håndplukket råvarer. I tillegg til en variert, fast meny kan du som kunde også sette sammen din egen meny sammen med våre fagfolk. Vi leverer catering i Jessheim, Sundby, Gjestad, Gystadmyra, Fladbyseter og omegn. Ikke nøl med å ta kontakt for tilbud og forslag.

Tapas Catering Jessheim

Vi håndplukker utelukkende førsteklasses råvarer fra byens beste grossister. Alle våre produkter lages fra bunnen, og vi har fokus på kortreist mat og bærekraftig råvareproduksjon. Dermed produserer vi fantastiske tapasretter til våre lojale kunder. De fleste anbefaler oss til andre og får nye kunder gjennom dem, og det setter vi stor pris på! Vi spesialiserer oss på å servere trygg og velsmakende mat av høy kvalitet i godt selskap hos oss eller der du måtte ønske. Vi kan både servere eller bare levere maten.

Hva koster levering?

  • Mandag til fredag 08.00 – 16.00 = 158,- 
  • Mandag til fredag 16.00 – 21.00 = 170,- 
  • Lørdager 08.00 – 20.00 = 185,-
  • Søndag eller helligdag/høytidsdag 200,-
  • Hent maten hos oss og spar 5% på hele menyen
Tilbake til hovedmeny