Catering Jessheim

Vi leverer catering i Jessheim til enhver anledning, enten det skal holdes bryllup, konfirmasjon, blåtur eller til den daglige lunsjen på jobben. Mange forbinder catering med snitter i en begravelse, men hos oss i Epil Catering handler det om så mye mer. Vårt ønske er at du og dine gjester skal sitte igjen med en matopplevelse utenom det vanlige.

Catering til alle anledningerVi hjelper deg ved alle anledninger – konfirmasjon, julebord, bryllup, blåtur, minnestund, møtemat eller en hyggelig fest hjemme. Spesielt kjent er vi for våre flotte koldtbord, tapas, gryteretter og wraps. Vi lover rikelig med mat, og rene gode håndplukket råvarer. I tillegg til en variert, fast meny kan du som kunde også sette sammen din egen meny sammen med våre fagfolk. Vi leverer catering i Jessheim, Sundby, Gjestad, Gystadmyra, Fladbyseter og omegn. Ikke nøl med å ta kontakt for tilbud og forslag.

Tapas Catering Jessheim
Vi håndplukker utelukkende førsteklasses råvarer fra byens beste grossister. Alle våre produkter lages fra bunnen, og vi har fokus på kortreist mat og bærekraftig råvareproduksjon. Dermed produserer vi fantastiske tapasretter til våre lojale kunder. De fleste anbefaler oss til andre og får nye kunder gjennom dem, og det setter vi stor pris på! Vi spesialiserer oss på å servere trygg og velsmakende mat av høy kvalitet i godt selskap hos oss eller der du måtte ønske. Vi kan både servere eller bare levere maten.

TAPAS

Vår visjon er å skape matglede til enhver anledning. Det gjør vi gjennom å tilby våre kunder spennende og smaksrike tapasretter med topp kvalitet, til svært gode priser. Dette kombinerer vi med høy fagkunnskap og godt håndtverk. Våre tapas menyer som består av både varme og kalde retter. Tapas- kokkekunsten er nå blitt utviklet til en kulinarisk reise i små, delikate fingerretter som man kan servere ved alle anledninger. Vi ønsker å tilby en tapas opplevelse utover det vanlige, salt, syrlig, søtt, fine skinker, godt brød, god ost og oliven som popper i munnen.

Klikk her for å se hele tapas meny

Koldtbord Catering Jessheim

KOLDTBORD

Vi bruker kun de beste og friskeste råvarene, og vi lager fantastisk god mat! Du finner både varme, kalde, salte, sursøte, spicy, crispy, tradisjonelle, stekte, kokte, spekede, grillede retter! Rett og slett en utrolig variasjon av lekker, velsmakende mat, tilberedt og servert/pyntet på en særdeles delikat måte. Vi anbefaler 3 varme og 5 kalde-retter til ett koldtbord. Er du klar for Norges beste koldtbord? Ta kontakt!

Klikk her for å se hele koldtbord meny

Hva koster levering? 

Mandag til fredag 08.00 – 16.00 = 175,-

Mandag til fredag 16.00 – 21.00 = 185,-

Lørdager 08.00 – 20.00 = 195,-

Søndag eller helligdag/høytidsdag 230,-

Hent maten hos oss og spar 5% på hele menyen

Tilbake til hovedmeny

Catering Jessheim Vi leverer catering i Jessheim til enhver anledning, enten det skal holdes bryllup, konfirmasjon, blåtur eller til den daglige lunsjen på jobben. Mange forbinder catering med snitter i en begravelse, men hos oss i Epil Catering handler det om så mye mer. Vårt ønske er at du og dine gjester skal sitte igjen med en matopplevelse utenom det vanlige. Catering til alle anledningerVi hjelper deg ved alle anledninger – konfirmasjon, julebord, bryllup, blåtur, minnestund, møtemat eller en hyggelig fest hjemme. Spesielt kjent er vi for våre flotte koldtbord, tapas, gryteretter og wraps. Vi lover rikelig med mat, og rene gode håndplukket råvarer. I tillegg til en variert, fast meny kan du som kunde også sette sammen din egen meny sammen med våre fagfolk. Vi leverer catering i Jessheim, Sundby, Gjestad, Gystadmyra, Fladbyseter og omegn. Ikke nøl med å ta kontakt for tilbud og forslag. Tapas Catering Jessheim Vi håndplukker utelukkende førsteklasses råvarer fra byens beste grossister. Alle våre produkter lages fra bunnen, og vi har fokus på kortreist mat og bærekraftig råvareproduksjon. Dermed produserer vi fantastiske tapasretter til våre lojale kunder. De fleste anbefaler oss til andre og får nye kunder gjennom dem, og det setter vi stor pris på! Vi spesialiserer oss på å servere trygg og velsmakende mat av høy kvalitet i godt selskap hos oss eller der du måtte ønske. Vi kan både servere eller bare levere maten. Klikk her for å se hele tapas meny Klikk her for å se hele koldtbord meny Hva koster levering? Mandag til fredag 08.00 – 16.00 = 158,- Mandag til fredag 16.00 – 21.00 = 170,- Lørdager 08.00 – 20.00 = 185,-Søndag eller helligdag/høytidsdag 200,-Hent maten hos oss og spar 5% på hele menyen Tilbake til hovedmeny