Lukk

Catering Jessheim

Vi leverer catering i Jessheim til enhver anledning, enten det skal holdes bryllup, konfirmasjon, blåtur eller til den daglige lunsjen på jobben. Mange forbinder catering med snitter i en begravelse, men hos oss i Epil Catering handler det om så mye mer. Vårt ønske er at du og dine gjester skal sitte igjen med en matopplevelse utenom det vanlige.

Catering til alle anledninger

Vi hjelper deg ved alle anledninger – konfirmasjon, julebord, bryllup, blåtur, minnestund, møtemat eller en hyggelig fest hjemme. Spesielt kjent er vi for våre flotte koldtbord, tapas, gryteretter og wraps. Vi lover rikelig med mat, og rene gode håndplukket råvarer. I tillegg til en variert, fast meny kan du som kunde også sette sammen din egen meny sammen med våre fagfolk. Vi leverer catering i Jessheim, Sundby, Gjestad, Gystadmyra, Fladbyseter og omegn. Ikke nøl med å ta kontakt for tilbud og forslag.

Tapas Catering Jessheim

Vi håndplukker utelukkende førsteklasses råvarer fra byens beste grossister. Alle våre produkter lages fra bunnen, og vi har fokus på kortreist mat og bærekraftig råvareproduksjon. Dermed produserer vi fantastiske tapasretter til våre lojale kunder. De fleste anbefaler oss til andre og får nye kunder gjennom dem, og det setter vi stor pris på! Vi spesialiserer oss på å servere trygg og velsmakende mat av høy kvalitet i godt selskap hos oss eller der du måtte ønske. Vi kan både servere eller bare levere maten.

Hva koster levering?

  • Mandag til fredag 08.00 – 16.00 = 158,- 
  • Mandag til fredag 16.00 – 21.00 = 170,- 
  • Lørdager 08.00 – 20.00 = 185,-
  • Søndag eller helligdag/høytidsdag 200,-
  • Hent maten hos oss og spar 5% på hele menyen
Tilbake til hovedmeny