Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Om Epil Catering AS

Vi er et firma bestående av flere Norske og internasjonale kokker – vi fokuserer på høy kvalitet og bare ferske råvarer.

Vår spesialitet er mat fra middelhavet og vi er veldig gode på grillarrangement. Vi kan skaffe telt/bord/stoler EVT.

Vi fokuserer på høy kundeservice og kvalitet.

Epil Catering har gleden av å gi kundene sine god service av høyeste kvalitet, hver eneste bestilling blir laget som et kunstverk med presisjon. Vi kan tilby alt av bestilling av matretter og organisere selskap i høy nøyaktighet og feilfri service. Epil Catering sine hovedmål er å gi sine kunder best mulig kvalitet og å være billigst i cateringbransje og da mener vi organisering av store selskap også. Kundebehandling av kvalitet, systematisk og effektiv service er det noe vi alltid kommer til å prioritere.

Youtube
Facebook
Instagram
Twitter