Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Gresk meze

På varme sommerkvelder når venner møtes på tavernaen over et glass vin eller ouzo, er ikke bordet tomt lenge. Grekere drikker sjelden uten å ha noe å spise til. Det kan være bare en bolle med salte nøtter eller potetchips, men mer vanlig er det med firstende kolleksjon av varme og kalde småretter.

Rhodos

Disse smårettene eller forrettene kalles mezedes, mezè eller orektika, og serveres tradisjonelt på små, ovale fat eller asjetter. De kommer på bordet etter hvert som de lages ferdig, og sørger for en stadig variasjon av smaker, farger, konsistens og aroma. Ofte kan man selv komponere sin mezè fra en utstillingsdisk med kalde og varme retter, eller man kan ta en tur ut på kjøkkenet og se hva kokken har i grytene.

Gresk fetaost og oliven

Foruten enkle fristelser som biter av lokalprodusert fetaost og lubne oliven kan det være greske spesialiteter som fylte vinlad, dipper som tzatziki og taramosalata, fritert sjømat, paier, posteier og salater, og alltid rikelig med nybakt brød. Enkelte av delikatessene varierer etter sted og sesong, som for eksempel salat med ville grønnsaker eller eblekksprutragu. Noen mezedes er perfekte appetittvekkere, andre utgjør et helt lite mettende måltid når de serveres med ferskt, sprøstekt brød til som ovnsbakte reker eller paprika. Hva som er hovedrett, og hva som er forrett, er for øvrig ikke så nøye. Både vert og gjester er fleksible.

Tzatziki oppskrift

  • 3 dl gresk eller tyrkisk yoghurt
  • 1 12 stk agurk
  • 2 båt hvitøk
  • 12 ts havsalt
  • 12 ts mint
  • 1 ts ekstra virgin olivenolje
  • 12 ts nykvernet pepper
Tzatziki
Tzatziki