Sjokolademousse i beger

Catering Lillestrøm

Vi er stolte av å kunne levere fersk, sunn og god mat til hele Lillestrøm, inkludert 17. mai-feiringen. Hele regionen har et enormt potensial og har opplevd enorm vekst de siste årene. Det er ikke et spørsmål OM Lillestrøm vil vokse i tiden fremover, men heller hvor HVORDAN veksten skal manøvreres.Vi er glade for å kunne bidra til byutviklingen og næringsutviklingen i Lillestrøm og ser frem til å levere mat til stadig flere bedrifter og privatpersoner i denne spennende byen i vekst.

Vi har en stor meny utgjort av tradisjonelle norske matretter og internasjonal kokkekunst med vår egen lille vri. Maten blir tilberedt ved vårt profesjonelle kjøkken ved Skedsmokorset og blir kjørt ut til hele Stor-Oslo og Viken. Vi setter vår stolthet i å bruke råvarer av høy kvalitet, men samtidig kunne levere mat på døra på kort varsel. Om du finner ut at du ikke orker å lage middag til hele slekta, kan du ta kontakt med oss, så ordner vi med mat til familiearrangementet!Vi kan også levere smaksfulle matretter til alle bedriftsarrangementer og lignende. Det hender at man vil påkoste sine ansatte en heidundrandes middag etter et vellykket prosjekt eller en travel periode på jobben. Da stiller vi opp med ferske og deilige retter fra vårt profesjonelle kjøkken ved Skedsmokorset.

Ta kontakt med med Epil Catering – din lokale leverandør av catering. Vi sørger for at din familie, bedrift og venner får mat av høy kvalitet levert der du ønsker. Vi tilbereder og lager maten slik at du kan sette deg ned og nyte middagen med de du ønsker å dele dagen med. Tapas kan for eksempel passe perfekt til en bedriftslunsj, mens en av våre gryteretter er fine å ha til skoleavslutninger. Uansett anledning, så sørger vi for at dere skaper gode minner over smaksfulle matretter.

TAPAS

Vår visjon er å skape matglede til enhver anledning. Det gjør vi gjennom å tilby våre kunder spennende og smaksrike tapasretter med topp kvalitet, til svært gode priser. Dette kombinerer vi med høy fagkunnskap og godt håndtverk. Våre tapas menyer som består av både varme og kalde retter. Tapas- kokkekunsten er nå blitt utviklet til en kulinarisk reise i små, delikate fingerretter som man kan servere ved alle anledninger. Vi ønsker å tilby en tapas opplevelse utover det vanlige, salt, syrlig, søtt, fine skinker, godt brød, god ost og oliven som popper i munnen.

Klikk her for å se hele tapas meny

Koldtbord catering lillestrøm

KOLDTBORD

Vi bruker kun de beste og friskeste råvarene, og vi lager fantastisk god mat! Du finner både varme, kalde, salte, sursøte, spicy, crispy, tradisjonelle, stekte, kokte, spekede, grillede retter! Rett og slett en utrolig variasjon av lekker, velsmakende mat, tilberedt og servert/pyntet på en særdeles delikat måte. Vi anbefaler 3 varme og 5 kalde-retter til ett koldtbord. Er du klar for Norges beste koldtbord? Ta kontakt!

Klikk her for å se hele koldtbord meny

Hva koster levering? 

Mandag til fredag 08.00 – 20.00 = 179,-

Lørdag & søndag 08.00 – 20.00 = 270,-

Helligdag/høytidsdag 365,-

Hent maten hos oss og spar 5% på hele menyen

Tilbake til hovedmeny

Catering Lillestrøm
Vi er stolte av å kunne levere fersk, sunn og god mat til hele Lillestrøm. Hele regionen har et enormt potensial og har opplevd enorm vekst de siste årene. Det er ikke et spørsmål OM Lillestrøm vil vokse i tiden fremover, men heller hvor HVORDAN veksten skal manøvreres.Vi er glade for å kunne bidra til byutviklingen og næringsutviklingen i Lillestrøm og ser frem til å levere mat til stadig flere bedrifter og privatpersoner i denne spennende byen i vekst.

Vi leverer god mat på rekordtidVi har en stor meny utgjort av tradisjonelle norske matretter og internasjonal kokkekunst med vår egen lille vri. Maten blir tilberedt ved vårt profesjonelle kjøkken ved Skedsmokorset og blir kjørt ut til hele Stor-Oslo og Viken.Vi setter vår stolthet i å bruke råvarer av høy kvalitet, men samtidig kunne levere mat på døra på kort varsel. Om du finner ut at du ikke orker å lage middag til hele slekta, kan du ta kontakt med oss, så ordner vi med mat til familiearrangementet!Vi kan også levere smaksfulle matretter til alle bedriftsarrangementer og lignende. Det hender at man vil påkoste sine ansatte en heidundrandes middag etter et vellykket prosjekt eller en travel periode på jobben. Da stiller vi opp med ferske og deilige retter fra vårt profesjonelle kjøkken ved Skedsmokorset.

Ta kontakt med med Epil Catering – din lokale leverandør av cateringVi sørger for at din familie, bedrift og venner får mat av høy kvalitet levert der du ønsker. Vi tilbereder og lager maten slik at du kan sette deg ned og nyte middagen med de du ønsker å dele dagen med.Tapas kan for eksempel passe perfekt til en bedriftslunsj, mens en av våre gryteretter er fine å ha til skoleavslutninger. Uansett anledning, så sørger vi for at dere skaper gode minner over smaksfulle matretter.Klikk her for å se hele Tapas menyKlikk her for å se hele koldtbord meny


Hva koster levering?

Mandag til fredag 08.00 – 16.00 = 158,- Mandag til fredag 16.00 – 21.00 = 170,- Lørdager 08.00 – 20.00 = 185,-Søndag eller helligdag/høytidsdag 200,-Hent maten hos oss og spar 5% på hele menyen

Tilbake til hovedmeny