Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Catering Lillestrøm

Vi er stolte av å kunne levere fersk, sunn og god mat til hele Lillestrøm. Hele regionen har et enormt potensial og har opplevd enorm vekst de siste årene. Det er ikke et spørsmål OM Lillestrøm vil vokse i tiden fremover, men heller hvor HVORDAN veksten skal manøvreres.

Vi er glade for å kunne bidra til byutviklingen og næringsutviklingen i Lillestrøm og ser frem til å levere mat til stadig flere bedrifter og privatpersoner i denne spennende byen i vekst.

Vi leverer god mat på rekordtid

Vi har en stor meny utgjort av tradisjonelle norske matretter og internasjonal kokkekunst med vår egen lille vri. Maten blir tilberedt ved vårt profesjonelle kjøkken ved Skedsmokorset og blir kjørt ut til hele Stor-Oslo og Viken.

Vi setter vår stolthet i å bruke råvarer av høy kvalitet, men samtidig kunne levere mat på døra på kort varsel. Om du finner ut at du ikke orker å lage middag til hele slekta, kan du ta kontakt med oss, så ordner vi med mat til familiearrangementet!

Vi kan også levere smaksfulle matretter til alle bedriftsarrangementer og lignende. Det hender at man vil påkoste sine ansatte en heidundrandes middag etter et vellykket prosjekt eller en travel periode på jobben. Da stiller vi opp med ferske og deilige retter fra vårt profesjonelle kjøkken ved Skedsmokorset.

Ta kontakt med med Epil Catering – din lokale leverandør av catering

Vi sørger for at din familie, bedrift og venner får mat av høy kvalitet levert der du ønsker. Vi tilbereder og lager maten slik at du kan sette deg ned og nyte middagen med de du ønsker å dele dagen med.

Tapas kan for eksempel passe perfekt til en bedriftslunsj, mens en av våre gryteretter er fine å ha til skoleavslutninger. Uansett anledning, så sørger vi for at dere skaper gode minner over smaksfulle matretter.

Hva koster levering?

  • Mandag til fredag 08.00 – 16.00 = 158,- 
  • Mandag til fredag 16.00 – 21.00 = 170,- 
  • Lørdager 08.00 – 20.00 = 185,-
  • Søndag eller helligdag/høytidsdag 200,-
  • Hent maten hos oss og spar 5% på hele menyen
Tilbake til hovedmeny