Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Salgs- og leveringsbetingelser

Bestilling og avbestilling

Bestilling gjøres gjennom nettstedet epilcatering.no eller mat@epilcatering.no, vi tar ikke bestilling per telefon!

Avbestilling
Avbestilling senest 3 dager før arrangement og avbestilling kan kun skje via e-post.

Bestillingsfrister

Bestilling som mottas før kl.12.00 kan leveres neste virkedag. For levering; lørdager og søndager må bestillingen være mottatt av oss innen torsdag kl. 12.00. Kunden kan sende en bestilling med ca antall personer. Fristen for å endre en bestilling gjelder helt frem til 48 timer før levering.

Bedriftskunder

Bedriftskunder 10 dager fra påfølgende uke eller etter avtale, ønskes firmaavtale kan dette ordnes. Epil Catering AS forbeholder seg retten til å utføre kredittsjekk. Ved uvanlig store bestillinger, bestillinger gjort av selskaper med lav eller ingen kredittverdighet/historie og /eller manglende eller lukkede regnskaper, kan Epil Catering AS avkreve forhåndsbetaling før bestillingen blir laget. Påminnelsesavgift er kr. 70,-

Privatkunder

Betaling med bank kort/visa, Vipps eller kontant ved levering. Vi har betalingsterminaler i alle bilene. Alle priser i www.epilcatering.no er oppgitt inkludert merverdiavgift med mindre annet er opplyst. Fakturagebyr kr. 45,-. Påminnelsesavgift er kr. 70,-

Forskuddsfaktura

Når Epil Catering AS sender en forskuddsfaktura så må kunden betale beløpet før fristen hvis ikke så har Epil Catering AS har retten til å kanselere bestillingen. 

Henting av bestilling

Om ønskelig kan kunden etter avtale hente maten/leieutstyret selv fra våre produksjonslokaler. Henter du varene hos oss i Industriveien 14, 2020 Skedsmokorset, gir vi deg – 5% rabatt på hele ordren!

Feil og mangler

Skulle du mot formodning mangle noe ved din bestilling, ring snarest vår telefon: 988 60 488. Feil som burde vært oppdaget og ikke har blitt ringt inn til vår telefon innen samme dag refunderes ikke.

Viktig!

Olivensten er fjernet mekanisk. Sten eller stenfragmenter kan derfor forekomme.
Kunden er pliktig til å kontrollere maten som ble levert eller hentet fra vårt produksjonssted. Kunden må selv kontrollere at bestillingen samsvarer med leveransen, og dette kan gjøres sammen med sjåføren eller han/hun som har levert maten hos oss. Kunden er pliktig til å kontrollere at utstyr som blir levert fra oss er skadefritt, og alt utstyr må retuneres skadefritt og mangel.

Retur av utstyr, og evt. skader på utstyr

Utstyret skylles og returneres (i korrekt antall) til våre produksjonslokaler innen 3 virkedager etter arrangementet. Kunden er ansvarlig for å erstatte innkjøpskostnadene for utstyr som ikke er tilbakelevert innen 7 dager, eller tilbakelevert manglende og skadet utstyr. Vi kan nå ta imot returemballasje 24 timer i døgnet.
For spørsmål ring oss på: 988 60 488 eller
send epost til mat@epilcatering.no

Avbestillingsbetingelser

Ved avbestilling 3 dager før levering faktureres 30% av totalsum. Ved avbestilling 2 dager før levering faktureres 60% av totalsum.Ved avbestilling på leveringsdagen faktureres 100% av totalsum.

Utvalgte områder

Vi leverer catering til utvalgte områder: Oslo, Asker, Bærum, Ski, Moss, Jessheim, Enebakk, Vestby, Skedsmo, Lørenskog, Drammen, Lier, Hønefoss.