Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Tapasmeny 1

Varme retter
Ferske urter og mango-marinerte kyllingklubber & gul paprika-saus  Laktose Allergi

Spanske kjøttboller i tomatsaus  Laktose Allergi
Hvitløk og chilimarinert scampi 
Kalde retter
Marinert melon med serranoskinke
Grillet asparges og grønnsaker
Saltbakte poteter med aioli 
Blandet salat
Hummus (Allergi:sesam)
Brød 
Allergener: Gluten, skalldyr, laktose, soya, sesam & egg.
Minimum antall ved bestilling: 8 porsjoner.

kr 252

Kategori:

Beskrivelse

Deilig og rimelig tapas

Vår rimeligste tapas meny, 3 varme retter og 3 kalde retter med blandet salat, hummus og dagens brød. Kyllingklubber får en ekstra smak fra ferske urter og moden mango, og gul paprikasaus over kyllingklubbene gir middels fyldig, fin, lett og delikat smak. Kjøttboller i smakfull tomatsaus med godt krydder. Hvitløk- og chili-marinert scampi er en fantastisk kombinasjon, og serveres med lime-skiver. Saften av lime gir en super smak. Serranoskinke og melon er en av de mest populære forrettene som finnes i Spania. Grillet asparges og grønnsaker, saltbakte poteter med aioli, blandet salat, hummus og brød gir en kjempegod tapas-opplevelse til deg og dine gjester. Litt om hummus: Selve ordet hummus er fra arabisk og betyr kikerter. Vi lager hummus av kokte og moste kikerter tilsatt hvitløk, tahini (Tahini er et slags smør laget av ristede og bløtlagte sesamfrø), sitronsaft og kaldpresset olivenolje.

Vi leverer tapas-catering både i Oslo og omegn. (Asker, Bærum, Sandvika, Drøbak, Jessheim)

Du liker kanskje også…