Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Tapasmeny 3

Varme retter
Grillede kylling-klubber med kremet brokkoli & blomkål
Urte- og spisskum-marinert lammefilet på spyd
Pannestekt scampi med hvitløk og koriander
Spanske kjøttboller med tomatsaus
Kalde retter
Wraps med Serrano-skinke og soltørkede tomater
Quesadilla med tacokrydret kylling
Kyllingsalat med pasta (Stangselleri & nøtter)
Frittata med spekeskinke
Bulgursalat med mango og friske grønnsaker
Hvitløk og urtemarinert oliven
Dagens brød
Urteaioli (Sennep)

Allergener: Gluten, laktose, soya, skalldyr, egg, nøtter, sennep.
Minimum antall ved bestilling: 8 porsjoner.

kr 330

Kategori:

Beskrivelse

Tapas til folket!

De lærde strides om hvor tapas opprinnelig oppstod, men man kan med sikkerhet si at det kommer fra Spania. Men de ulike spanske regionene krangler den dag i dag om hva som er fødestedet til denne måten å spise på. Tapas er nemlig ikke en bestemt matrett, men heller en måte å nyte god mat på. Det er kun kreativiteten og fantasien som setter grenser for hva tapas kan være i dag.
I all hovedsak er tapas et måltid bestående av flere småretter som deles av de som sitter ved bordet. Dette er en svært sosial og morsom måte å nyte et måltid på, som kanskje kan virke noe fremmed for nordmenn. Men denne måten å spise på har blitt stadig mer populær i Norge, og man ser stadig flere tapasrestauranter i norske storbyer.

Vår tapas – både varme og kalde retter av høy kvalitet

Vi lager spansk tapas med en norsk vri som passer ypperlig til den norske gane. Våre småretter er perfekte til uformelle og formelle samlinger med venner, familie og kolleger. Vi serverer både varme og kalde retter, i likhet med hva som er vanlig ved tradisjonell tapas.
Blant de varme rettene finner du saftige grillede kyllingklubber med kremet brokkoli og blomkål, samt deilig marinert lammefilet på spyd. Slike varmretter vil gi enhver vann i munnen og glede seg til å hive innpå!
Vi har også mange smaksfulle kalde retter, slik som wraps med serranoskinke og soltørkede tomater, samt frittata med spekeskinke. Kombinasjonen av varme og kalde retter gir en interessant palett av smaker som utfordrer sansene og gleder smaksløkene.

Råvarer fra øverste hylle

Vi bruker kun de beste råvarene, ofte lokale og økologiske. Dette gjør vi siden dette skaper det mest smaksfulle sluttresultatet, som er nettopp det som står i sentrum for vår virksomhet – å levere deilig catering rett hjem til deg eller din bedrift.
Uansett hvilken anledning du planlegger, vil tapas fra Epil Catering være en slager!