Tapasmeny 3

kr 437

Varme retter
Grillede kylling-klubber med kremet brokkoli & blomkål
Urte- og spisskum-marinert lammefilet på spyd
Pannestekt scampi med hvitløk og koriander
Spanske kjøttboller med tomatsaus

Kalde retter

Marinert melon med serranoskinke
Quesadilla med tacokrydret kylling
Kyllingsalat med pasta (Stangselleri & nøtter)
Bulgursalat med mango og friske grønnsaker
Hvitløk og urtemarinert oliven
Chipotle aioli (Sennep)
Saltbakte amandine poteter med aioli
Focaccia

Allergener: Gluten, laktose, soya, skalldyr, egg, nøtter, sennep.
Minimum antall ved bestilling: 8 porsjoner.

Kategori:

Beskrivelse

Tapas til folket!

De lærde strides om hvor tapas opprinnelig oppstod, men man kan med sikkerhet si at det kommer fra Spania. Men de ulike spanske regionene krangler den dag i dag om hva som er fødestedet til denne måten å spise på. Tapas er nemlig ikke en bestemt matrett, men heller en måte å nyte god mat på. Det er kun kreativiteten og fantasien som setter grenser for hva tapas kan være i dag.
I all hovedsak er tapas et måltid bestående av flere småretter som deles av de som sitter ved bordet. Dette er en svært sosial og morsom måte å nyte et måltid på, som kanskje kan virke noe fremmed for nordmenn. Men denne måten å spise på har blitt stadig mer populær i Norge, og man ser stadig flere tapasrestauranter i norske storbyer.

Vår tapas – både varme og kalde retter av høy kvalitet

Vi lager spansk tapas med en norsk vri som passer ypperlig til den norske gane. Våre småretter er perfekte til uformelle og formelle samlinger med venner, familie og kolleger. Vi serverer både varme og kalde retter, i likhet med hva som er vanlig ved tradisjonell tapas.
Blant de varme rettene finner du saftige grillede kyllingklubber med kremet brokkoli og blomkål, samt deilig marinert lammefilet på spyd. Slike varmretter vil gi enhver vann i munnen og glede seg til å hive innpå!
Vi har også mange smaksfulle kalde retter, slik som wraps med serranoskinke og soltørkede tomater, samt frittata med spekeskinke. Kombinasjonen av varme og kalde retter gir en interessant palett av smaker som utfordrer sansene og gleder smaksløkene.

Råvarer fra øverste hylle

Vi bruker kun de beste råvarene, ofte lokale og økologiske. Dette gjør vi siden dette skaper det mest smaksfulle sluttresultatet, som er nettopp det som står i sentrum for vår virksomhet – å levere deilig catering rett hjem til deg eller din bedrift.
Uansett hvilken anledning du planlegger, vil tapas fra Epil Catering være en slager!