Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Tapasmeny 2

Varme retter
Marinerte kylling-spyd med mangosaus
Spanske kjøttboller med tomatsaus
Hvitløk og chilimarinert scampi

Kalde retter
Quesadilla med mozzarella og basilikumpesto   (pinjekjerner)
Lefseruller med urtekremost og røktlaks
Oliven marinert i hvitløk og urter
Hjemmelaget potetsalat
Gresk salat
Urteaioli  
Dagens brød 

Allergener: Gluten , egg, laktose, soya & fisk.

Minimum antall ved bestilling: 8 porsjoner.

kr 285

Kategori:

Beskrivelse

I denne tapasmenyen har vi satt sammen mange deilige smaksopplevelser for deg og dine gjester! Mango-sausen setter en ekstra spiss på de marinerte kyllingspydene, og dere kommer til å elske de spanske kjøttbollene! Selv om hovedinspirasjonen for denne menyen er basert på spansk og meksikansk mat, finner du også den nye ”heilnorske” tapas`en: Lefseruller med røkelaks! Vi benytter kun de beste og ferskeste norske råvarene, og vi importerer krydder fra de ulike landene for å kunne lage den autentiske smaken for hver rett.
Dette er en variert og populær meny, som vi selvsagt leverer ferdig pyntet! Vi leverer både til private fester og bedriftsarrangement, ta kontakt!

Tapas Catering Oslo

Du liker kanskje også…