Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Tapasmeny 4

Varme retter
Mango og krydder marinert kyllingspyd med kremet blomkålsaus
Spanske kjøttboller med tomatsaus (Gluten, laktose & egg)
Urte- og spisskummarinert lammespyd (Laktose)
Hvitløks- og chilimarinerte scampi (Skalldyr)

Kalde retter
Bruchetta med grillet paprika, cherrytomat og revet parmesanost (Gluten & laktose)
Frisk asparges og melon rullet i serranoskinke
Sigar børek – en tyrkisk spesialitet (Gluten, laktose & egg)
Marinerte reker på toast (Gluten & skalldyr)
Oliven marinert i hvitløk og urter
Potetsalat (Laktose & egg)

Minimum antall ved bestilling: 8 porsjoner.

kr 355

Kategori:

Beskrivelse

I denne tapasmenyen har vi satt sammen en rekke ulike og spennende retter. Vi har blant annet hentet inspirasjon fra Hellas og Tyrkia. Og i denne menyen finner du deilige sigar børek, som er en tyrkisk spesialitet. De inneholder fetaost, urter, finhakket løk og krydder. Dersom du ikke har prøvd dette før, kan du gleder deg til en fantastisk smaksopplevelse! Denne menyen har en fantastisk blanding av varme og kalde retter som gjør at hver enkelt rett fremheves på beste måte. Denne menyen passer både til private arrangement og som seminar/bedriftsmat.
Vi benytter alltid kun de beste og ferskeste norske råvarene, og vi importerer krydder fra de ulike landene for å kunne lage den autentiske smaken for hver rett.
Dette er en veldig variert og kjempepopulær meny, som vi selvsagt leverer ferdig pyntet! Vi leverer tapas catering til alle type arrangementer både til private og bedrifter.