Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Viltgryte

Sopp
Sennep
Sjalottløk
Purre
Brunost
Salt og pepper

Alle våre gryteretter blir servert med brød, blandet salat og en tilbehør.
Leveres varmt med mindre annet avtales.

Minst bestilling av viltgryte 8 porsjoner.

kr 240

Kategori:

Beskrivelse

Viltgryte

Få smaksopplevelser kan måle seg med smaken av Viltgryte! Vi bruker kun ferskt kjøtt fra norsk vilt i gryteretten, – reinsdyr, elg eller hjort. Viltkjøtt har en særegen smak, mange kaller det smaken av høyfjell, vidde og norsk natur! Visste du at hver årstid setter sin egen smak på viltkjøttet?

Reinsdyrkjøtt kan for eksempel gi ulike smaksopplevelser ut fra hvor det kommer fra. Beiteforhold, årstider og geografi spiller alle en rolle. De forskjellige beitene gir ulike smaksopplevelser og det er faktisk mulig å smake forskjell på høst- og vinterslaktet rein!

Vi bruker kun de ferskeste og beste råvarene i vår Viltgryte, inkludert sopp, sjalottløk, og norsk brunost, og vi legger mye arbeid i at dette skal bli en fantastisk smaksopplevelse for deg og dine gjester. Vi leverer catering i Oslo, Bærum, Asker, Jessheim, Lillestrøm, Skedsmo og hele Akershus.