Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Lasagne

Kjøttdeig
Løk
Hvitløk
Hermetiske tomater
Smør
Hvetemel
Helmelk
Revet ost
Stangselleri
Lasagneplater
Rød paprika
Olje
Salt og pepper

Allergener: Gluten, løk, hvitløk, stangselleri & laktose.

Lasagne blir servert med brød & blandet salat. Denne retten blir servert uten tilbehør!

Minst bestilling av lasagne 8 porsjoner.

kr 158

Kategori:

Beskrivelse

den klassiske Italienske retten..

Lasagne er en favoritt blant det norske folk. Italiensk mat har lenge vært populært innenfor norske landegrenser, og lasagne er en av de rettene som er mest elsket. Den enkle årsaken er at blandingen av bolognese-kjøtt, pasta og ost smaker himmelsk sammen!
Ifølge Italymagazine ble ordet «lagana» allerede brukt i romertiden og beskrev til firkantede og tynne lag som ble laget av mel og ble stekt eller bakt. Det finnes beskrivelser av matretten lasagne helt tilbake i 1284, men oppskriften har forandret seg med tiden. Matretten har også en solid forankring i populærkulturen vår, og blant annet Pusur var en enorm fan av lasagne!
Det finnes selvsagt mange ulike versjoner og varianter av lasagne i dag, men vi mener at vi har funnet vår helt egen vri som både hedrer den lange historikken til matretten og som passer perfekt til norske ganer. Den er både fyldig, mild og smaksfull.
Lasagne kan passe perfekt til både forretningsarrangementer og familiesamlinger. Det er ikke uten grunn at denne retten er så populær. Om du er usikker på hva slags mat du ønsker å servere, så vil alltid lasagne være en sikker vinner.
Vår hjemmelagede lasagne er laget med kjærlighet og råvarer av høy kvalitet. Vi setter pris på den lange historien til denne matretten og setter vår stolthet i å levere matretter som du, dine kolleger, venner og familie vil elske!