Lasagne

kr 204

Kjøttdeig
Løk
Hvitløk
Hermetiske tomater
Smør
Hvetemel
Helmelk
Revet ost
Stangselleri
Lasagneplater
Rød paprika
Olje
Salt og pepper

Allergener: Gluten, løk, hvitløk, stangselleri, soya & laktose.

Lasagne blir servert med brød & blandet salat. Denne retten blir servert uten tilbehør!

Minst bestilling av lasagne 10 porsjoner.

Kategori:

Beskrivelse

den klassiske Italienske retten..

Lasagne er en favoritt blant det norske folk. Italiensk mat har lenge vært populært innenfor norske landegrenser, og lasagne er en av de rettene som er mest elsket. Den enkle årsaken er at blandingen av bolognese-kjøtt, pasta og ost smaker himmelsk sammen!
Ifølge Italymagazine ble ordet «lagana» allerede brukt i romertiden og beskrev til firkantede og tynne lag som ble laget av mel og ble stekt eller bakt. Det finnes beskrivelser av matretten lasagne helt tilbake i 1284, men oppskriften har forandret seg med tiden. Matretten har også en solid forankring i populærkulturen vår, og blant annet Pusur var en enorm fan av lasagne!
Det finnes selvsagt mange ulike versjoner og varianter av lasagne i dag, men vi mener at vi har funnet vår helt egen vri som både hedrer den lange historikken til matretten og som passer perfekt til norske ganer. Den er både fyldig, mild og smaksfull.
Lasagne kan passe perfekt til både forretningsarrangementer og familiesamlinger. Det er ikke uten grunn at denne retten er så populær. Om du er usikker på hva slags mat du ønsker å servere, så vil alltid lasagne være en sikker vinner.
Vår hjemmelagede lasagne er laget med kjærlighet og råvarer av høy kvalitet. Vi setter pris på den lange historien til denne matretten og setter vår stolthet i å levere matretter som du, dine kolleger, venner og familie vil elske!