Moussaka

kr 204

Oksekjøttdeig
Aubergine
Potet
Tomat
Løk
Hvitløk
Bladpersille
Kjøttkraft
Kanel
Oregano
Revetost
Hvitsaus
Margarin
Hvetemel
Melk
Egg
Hvitvin
Salt og pepper

Allergener: Selleri, gluten, egg og laktose.

Moussaka blir servert med brød & blandet salat. Denne retten blir servert uten tilbehør!

Minst bestilling av moussaka 10 porsjoner.

Kategori:

Beskrivelse

Opplev en autentisk smaksopplevelse med vår fabelaktige Moussaka, en klassisk gresk rett som kombinerer rike og fyldige smaker for å tilfredsstille enhver gane. Denne tradisjonelle delikatessen er laget av lagvis saftige, grillet aubergine, kremet béchamelsaus og en aromatisk kjøttsaus med lam, alle nøye krydret med en perfekt balanse av urter og krydder som gir en uimotståelig smakseksplosjon.

Vår moussaka gir deg en skikkelig middelhavsopplevelse, med sin gyldne, gratinerte overflate som skjuler et mykt og varmt indre fylt med smakfulle ingredienser. Hver bit smelter i munnen og etterlater deg lengtende etter mer.

Tilberedt med kjærlighet og respekt for tradisjonen, er vår moussaka et kulinarisk mesterverk som passer perfekt sammen med et glass gresk vin eller en frisk salat. Nyt den sammen med venner og familie, og la denne smakfulle retten transportere deg til solfylte greske øyer.

Ikke gå glipp av denne deilige retten – bestill vår uimotståelige moussaka i dag og oppdag hvorfor den er en tidløs favoritt i det greske kjøkken.