Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Moussaka

Oksekjøttdeig
Aubergine
Potet
Tomat
Løk
Hvitløk
Bladpersille
Kjøttkraft
Kanel
Oregano
Revetost
Hvitsaus
Margarin
Hvetemel
Melk
Egg
Hvitvin
Salt og pepper

Allergener: Selleri, gluten, egg og laktose.

Moussaka blir servert med brød & blandet salat. Denne retten blir servert uten tilbehør!

Minst bestilling av moussaka 8 porsjoner.

kr 145

Kategori:

Beskrivelse

Gryteretter

Deilig og klassisk gresk rett som inneholder revet ost, hvit saus, kjøtt og deilig aubergine. Vi har laget en herlig tradisjonell gresk rett med ekstra grønnsaker. Vi serverer denne retten sammen med blandet salat, dagens brød, smør, dressing og ris, bulgur ris eller poteter.
Vi leverer catering syv dager i uken hele året til våre kunder i Oslo, Akershus og Drammen.