Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Lime og urtemarinert kalkungryte

Sjampinjong
Tomatpure
Rødløk
Fløte
Rødpaprika
Grønnpaprika
Crème fraîche
Gulrøtter
Brokkolibuketter

Minst bestilling av lime og urtemarinert kalkungryte 8 porsjoner.

Alle våre gryteretter blir servert med brød, blandet salat og en tilbehør.
Velg en tilbehør.

kr 180

Kategori:

Beskrivelse

Lime og urtemarinert kalkungryte

Denne unike gryten er spekket med gode og sunne råvarer. Lime- og urtemarinert kalkungryte er et mettende, men samtidig lett måltid. Både kalkunen og grønnsakene gir motstand og metthetsfølelse, mens et hint av sitrus gjør at retten føles lang ifra mektig.
Kalkun er et lett, hvitt kjøtt som egner seg svært godt til gryteretter. Faktisk er kalkun det aller magreste kjøttet fra husdyr og den gir den høyeste andelen umettede fettsyrer av alle husdyr. Så denne gryten kan man fint forsyne seg av flere ganger – med god samvittgihet!
Denne gryten har røtter i en tradisjonell rett fra Yucatan-provinsen i Mexiko, best kjent som «Sopa de Lima». Det sies det at rettens opprinnelse stammer helt fra Mayakulturen. Men at innholdet i retten har utviklet seg mye med tiden, etterhvert som nye ingredienser har blitt tilgjengelig.
Det var kombinasjonen av importerte dyr fra Europa, en god blanding ulike urter og lokale ingredienser som grønn og rød paprika, løk og gulrøtter som resulterte i den meksikanske varianten av denne friske gryteretten.

Vi leverer gryteretter i Oslo og hele Akershus!

Lime er ikke hovedingrediensen, men er likefullt en viktig del fordi den gir en helt spesiell smak som kjennetegner denne retten. I vår tolkning av retten har vi tilsatt noen flere grønnsaker for å gjøre gryten litt mer variert og for å tilføre den litt mer substans. Vi har byttet ut noen meksikanske urter med europeiske urter som egner seg bedre til kalkunkjøttet. Samt tilsatt litt fløte og creme fraiche for å balansere syren og gi gryten en mer fyldig konsistens. Kalkunen steker vi til perfeksjon og deler den i fine stykker før vi marinerer den i vår egen urteblanding akkurat lenge nok til at de gode urtesmakene setter seg. Denne gryten har et komplekst smaksbilde som henter mye inspirasjon fra kolonihistorien. Vi elsker denne kalkungryten fordi den forener geniale idéer fra det mellom-amerikanske kjøkken med gode, europeiske råvarer. Det er en vinnende kombinasjon!