Kyllinggryte

kr 205

Kylling
Gulrot
Paprika
Fløte
Sopp
Mais
Løk

Alle våre gryteretter blir servert med brød, blandet salat og en tilbehør.

Minst bestilling av kyllinggryte 8 porsjoner.

Kategori:

Beskrivelse

En kyllinggryte til de tusen hjem

Nordmenn elsker kylling, og vi spiser generelt mer og mer hvitt kjøtt. Ifølge Matprat.no spiser vi omtrent 10 kilo kylling i året, per person. I tillegg spiser vi kylling som hovedrett til middag i gjennomsnitt 72 ganger i året. Det er ikke uten grunn, fordi hvitt kjøtt er nemlig blant det sunneste du kan spise. Nettopp derfor tilbyr vi våre kunder en nydelig kyllinggryte. Vi er klar over populariteten til denne råvaren og ønsker derfor naturligvis å kunne servere kylling tilberedt i en varm og deilig gryterett.
Vår kyllinggryte er en balanse mellom milde og krydrede råvarer. Vi kombinerer kylling, purreløk, sopp og paprika med litt fløte for å gi retten en varm, mild og lun følelse. Den norske ganen liker balanserte retter som ikke er for sterke eller milde. Derfor vil det passe perfekt for alle anledninger i norske husstander og norske bedrifter landet rundt.
Vi bruker kun de beste råvarene som landet vårt kan tilby.

Epil Catering er opptatt av at du, din familie eller dine kolleger og ansatte skal få en best mulig matopplevelse, til en rimelig pris. Derfor er våre retter både avbalanserte, smaksfulle og tilpasset den norske ganen. Vi sørger for å bruke råvarer av høy kvalitet, samt krydder som gir deg og dine en god opplevelse. Vi kan levere kyllinggryter til familiearrangementer og forretningsarrangementer, som for eksempel seminarer og møter. Det er ingen tvil om at dine kolleger eller ansatte vil samarbeide langt bedre om de er gode og mette. Våre gryteretter passer godt til de fleste arrangementer og vil falle i smak blant de aller fleste familier og bedrifter. Vi har satt fokus på å skape en rett som hverken er for mild eller for krydrete. Nøkkelordet er balanse. Alle rettene våre medfølger tilbehør. Her kan du velge blant ulike typer poteter og ris. Begge deler fungerer svært godt til denne gryteretten.