Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Skogsgryte

Flatbiff
Sjampinjong
Persillerot
Gulrot
Løk
Smør
Solbærsaft
Hvetemel
Seterrømme
Matfløte
Timian

 

Alle våre gryteretter blir servert med brød, blandet salat og en tilbehør.
Velg en tilbehør.

Minst bestilling av skogsgryte 8 porsjoner.

kr 169

Kategori:

Beskrivelse

Varm sjelen med skogsgryte

Når gradestokken kryper nedover eller solen går ned bak horisonten en kjølig sommer- eller vårdag kan det være deilig med fyldig og varm mat. Da passer det perfekt med en gryterett som varmer mage og sjel.
Skogsgryte er en tradisjonell slager blant nordmenn og er populær til både familiesamlinger og forretningsarrangementer som ønsker en hjemlig og koselig vri. Vi bruker gode norske råvarer som eksempelvis rømme, fløte og flatbiff. Det er den fyldige sausen og det møre kjøttet som gir deg den varme og lune følelsen etter middagen.
En god skogsgryte gir deg tanker om vakre turer i skog og mark. Blandingen av flatbiff, sjampinjong, gulrot, løk, smør og matfløte gir et varmt og rustikk bilde som passer som hånd i hanske med den norske naturen. Det er denne følelsen vi forsøker å hente fram – følelsen av å være på skogstur en deilig vårdag.
Vi i Epil Catering vet at gryteretter ikke er noe man tuller med. Vi bruker gode, norske råvarer og kan levere mat til alle mulige anledninger. Skogsgryten blir servert sammen med en frisk salat og du kan også velge blant annet tilbehør. Du kan velge om du ønsker å spise gryteretten med enten poteter eller ris, begge deler fungerer godt.
Gryteretter er basert på at kjøtt og grønnsaker sakte kokes og mørnes over lengre tid. Derfor er dette en noe tidkrevende rett som ikke alle har tid til å lage i hverdagen. Vi i Epil Catering gjør gjerne dette arbeidet for deg, og sikrer at du og selskapet ditt får en god, norsk gryterett servert uten at du må stå på kjøkkenet hele dagen.
Du kan få denne smakfulle retten servert direkte hjem til deg, slik at du kan konsentrere deg om å gjøre hjemmet ditt klart til en heidundrandes familiesammenkomst. Vi kan også levere skogsgryter til forretningsarrangementer, som for eksempel møter og seminarer.