Tilbud!

Skogsgryte

Opprinnelig pris var: kr 220.Nåværende pris er: kr 187.

Flatbiff
Sjampinjong
Persillerot
Gulrot
Løk
Smør
Solbærsaft
Hvetemel
Seterrømme
Matfløte
Timian

 

Alle våre gryteretter blir servert med brød, blandet salat og en tilbehør.
Velg en tilbehør.

Minst bestilling av skogsgryte 8 porsjoner.

Kategori:

Beskrivelse

Varm sjelen med skogsgryte

Når gradestokken kryper nedover eller solen går ned bak horisonten en kjølig sommer- eller vårdag kan det være deilig med fyldig og varm mat. Da passer det perfekt med en gryterett som varmer mage og sjel.
Skogsgryte er en tradisjonell slager blant nordmenn og er populær til både familiesamlinger og forretningsarrangementer som ønsker en hjemlig og koselig vri. Vi bruker gode norske råvarer som eksempelvis rømme, fløte og flatbiff. Det er den fyldige sausen og det møre kjøttet som gir deg den varme og lune følelsen etter middagen.
En god skogsgryte gir deg tanker om vakre turer i skog og mark. Blandingen av flatbiff, sjampinjong, gulrot, løk, smør og matfløte gir et varmt og rustikk bilde som passer som hånd i hanske med den norske naturen. Det er denne følelsen vi forsøker å hente fram – følelsen av å være på skogstur en deilig vårdag.
Vi i Epil Catering vet at gryteretter ikke er noe man tuller med. Vi bruker gode, norske råvarer og kan levere mat til alle mulige anledninger. Skogsgryten blir servert sammen med en frisk salat og du kan også velge blant annet tilbehør. Du kan velge om du ønsker å spise gryteretten med enten poteter eller ris, begge deler fungerer godt.
Gryteretter er basert på at kjøtt og grønnsaker sakte kokes og mørnes over lengre tid. Derfor er dette en noe tidkrevende rett som ikke alle har tid til å lage i hverdagen. Vi i Epil Catering gjør gjerne dette arbeidet for deg, og sikrer at du og selskapet ditt får en god, norsk gryterett servert uten at du må stå på kjøkkenet hele dagen.
Du kan få denne smakfulle retten servert direkte hjem til deg, slik at du kan konsentrere deg om å gjøre hjemmet ditt klart til en heidundrandes familiesammenkomst. Vi kan også levere skogsgryter til forretningsarrangementer, som for eksempel møter og seminarer.