Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Biff stroganoff

Biffkjøtt
Paprika
Sjampinjong
Tomatsaus
Løk
Fløte

Allergener: Gluten og laktose.

Alle våre gryteretter blir servert med brød, blandet salat og en tilbehør.
Velg en tilbehør.

Minst bestilling av biff stroganoff 8 porsjoner.

kr 178

Kategori:

Beskrivelse

Bestill nydelig gryterett!

Biff stroganoff er en gryterett med russiske røtter. Denne matretten ble først kjent da den ble laget av en kokk i en matlagingskonkurranse i Russland, og ble deretter oppkalt etter kokkens oppdragsgiver, nemlig grev Stroganov. Denne smaksfulle gryteretten inneholder biffkjøtt skjært i strimler og en deilig, fyldig saus.
En favoritt blant folket
Dette er en matrett vi merker folket elsker! Biff stroganoff er mild og full av smak, og er derfor blitt en favoritt blant både store og små. Biffkjøttet får god tid til å godgjøre seg i den fyldige sausen og blir dermed mørt og saftig. Denne matretten er en slager til både familieselskap, skoleavslutninger og bedriftsarrangementer!
Kun råvarer av høy kvalitet
Ved Epil Catering satser vi på kvalitetsråvarer. Denne gryteretten er som tatt ut av bestemors kjøkken, vi tar oss tid til å gjøre det skikkelig!
Vi bruker kun de beste og økologiske grønnsakene tilgjengelig, og bruker ingen unødvendige tilsetningsstoffer for å forlenge holdbarheten. Det er bedre at matretten er fersk og miljøvennlig, fremfor at den har lang holdbarhet, men er full av tilsetningsstoffer.

Få maten levert hjem!

Vi kan levere mat på døren din om du bor i Oslo, Asker, Bærum, Skedsmo, Jessheim eller i Viken. Uansett hvor stort eller lite selskap du skal ha, uansett hvor viktig anledningen er, så kan vi hjelpe deg med catering!
Vi har merket oss at biff stroganoff er spesielt populær i skoleavslutninger og lignende, siden våre aller yngste kunder elsker denne matretten! Derfor kan for eksempel biff stroganoff være den perfekte maten å servere i den neste barnebursdagen du skal arrangere!
Vi kan selvfølgelig også tilberede og levere mat til alle mulige bedriftsarrangementer, uansett om dere vil feire et vel overstått prosjekt eller bare skal jobbe sent på kontoret. Vi kan levere rykende fersk mat på døra!

Besøk oss på Instagram!