Biff stroganoff

kr 215

Biffkjøtt
Paprika
Sjampinjong
Tomatsaus
Løk
Fløte

Allergener: Gluten og laktose.

Alle våre gryteretter blir servert med brød, blandet salat og en tilbehør.

Minst bestilling av biff stroganoff 8 porsjoner.

Kategori:

Beskrivelse

Bestill nydelig gryterett!

Biff stroganoff er en gryterett med russiske røtter. Denne matretten ble først kjent da den ble laget av en kokk i en matlagingskonkurranse i Russland, og ble deretter oppkalt etter kokkens oppdragsgiver, nemlig grev Stroganov. Denne smaksfulle gryteretten inneholder biffkjøtt skjært i strimler og en deilig, fyldig saus.
En favoritt blant folket
Dette er en matrett vi merker folket elsker! Biff stroganoff er mild og full av smak, og er derfor blitt en favoritt blant både store og små. Biffkjøttet får god tid til å godgjøre seg i den fyldige sausen og blir dermed mørt og saftig. Denne matretten er en slager til både familieselskap, skoleavslutninger og bedriftsarrangementer!
Kun råvarer av høy kvalitet
Ved Epil Catering satser vi på kvalitetsråvarer. Denne gryteretten er som tatt ut av bestemors kjøkken, vi tar oss tid til å gjøre det skikkelig!
Vi bruker kun de beste og økologiske grønnsakene tilgjengelig, og bruker ingen unødvendige tilsetningsstoffer for å forlenge holdbarheten. Det er bedre at matretten er fersk og miljøvennlig, fremfor at den har lang holdbarhet, men er full av tilsetningsstoffer.

Få maten levert hjem!

Vi kan levere mat på døren din om du bor i Oslo, Asker, Bærum, Skedsmo, Jessheim eller i Viken. Uansett hvor stort eller lite selskap du skal ha, uansett hvor viktig anledningen er, så kan vi hjelpe deg med catering!
Vi har merket oss at biff stroganoff er spesielt populær i skoleavslutninger og lignende, siden våre aller yngste kunder elsker denne matretten! Derfor kan for eksempel biff stroganoff være den perfekte maten å servere i den neste barnebursdagen du skal arrangere!
Vi kan selvfølgelig også tilberede og levere mat til alle mulige bedriftsarrangementer, uansett om dere vil feire et vel overstått prosjekt eller bare skal jobbe sent på kontoret. Vi kan levere rykende fersk mat på døra!

Besøk oss på Instagram!