Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Chili con carne

Kjøttdeig
Løk
Hvitløk
Rød chili
Stangselleri
Tomat
Chilibønner og rød paprika
Allergener: Gluten, laktose og selleri.

Alle våre gryteretter blir servert med brød, blandet salat og en tilbehør.
Velg en tilbehør.

Minst bestilling 8 porsjoner.

kr 165

Kategori:

Beskrivelse

Denne gryteretten er en tidløs klassiker som passer til de fleste anledninger. En sunn og mektig rett som aldri svikter når det gjelder å mette gjestene.

Den unike stuingen er populært kjent som en meksikansk rett. Men på restauranter i Mexiko, glimrer denne retten med sitt fravær på menyen. Meksikanere avviser blankt at Chili con carne kommer fra det meksikanske kjøkken. At retten har meksikanske røtter er det liten tvil om. Men mathistorikere er enige i at den originale versjonen av retten skal ha blitt oppfunnet på andre siden av grensa, nemlig i Texas. Retten er derfor et av de ypperste eksemplene på Tex-mex rett– mat som omfavner det beste fra USA og Mexiko.

Norges beste gryte til din anledning!

Siden de første bollene med Chili con carne ble solgt i USA på 1890-tallet, har retten vokst til å bli et verdenskjent fenomen. I Texas er retten fortsatt offisiell «nasjonalrett», men på folkemunne kalles gryten bare «A big bowl of Red». Når den røde og temperamentsfulle gryteretten ble introdusert i Norge, ble den raskt en suksess. I likhet med de fleste andre Tex-Mex retter som norske ganer har blitt introdusert for. Kanskje skyldes suksessen ingrediensene varmende egenskaper på kjølige dager? Eller kanskje er det heller rettens påfallende evne til å forvandle seige kjøttstykker og ellers kjedelige ingredienser til et fantastisk godt måltid gjennom riktig bruk av krydder og langtidskoking?

Uansett hva forklaringen er, er det ingen tvil om at dette er næringsrik mat som metter, varmer og gir energi. Uansett om det er cowboy eller indianer som skal spise den 🙂

Det finnes mange ulike meninger om hvordan en perfekt Chili con carne-gryte skal lages. Men vi er sikre på at vår oppskrift lykkes i å både hedre de originale oppskriftene som gjorde retten så populær i sin tid. Samtidig som smaken av norske kvalitetsråvarer får skinne.

Det er ikke tilfeldig at denne retten lages i store gryter, for mange forsyner seg gjerne to og tre ganger av en den. Dersom gryta ikke tømmes, smaker den heldigvis enda bedre neste dag!