Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Wraps med fenalår

Fenalår
Potetsalat
Salat
Kremost
Rømme
Agurk
Bladpersille
Rød paprika

Allergener: Gluten, laktose og egg.

Leveres kaldt med mindre annet avtales.
Minimum antall ved bestilling: 6 porsjoner.

kr 89

Kategori:

Beskrivelse

Wraps med fenalår!

Meksikansk klassiker møter den norske fjellheimen.

Wraps er praktisk mat som alle liker, og som egner seg til nesten alle anledninger. Denne meksikanske klassikeren har blitt en høyt elsket matrett i Norge i form av Taco, men wraps har også vist seg å være svært tilpasningsdyktig til andre ingredienser enn bare de klassiske meksikanske. Denne wrap-varianten har vi fylt opp med tradisjonsrike og friske norske smaker.

Fenalåret har en kraftig smak som spiller hovedrollen i denne wrap’en. Fenalår er – som navnet tilsier – et kjøttstykke av lår, hvilket et av dyrets møreste deler. Det vanligste er å bruke lår fra sau og lam, men man kan også lage fenalår av andre typer småfe. Låret spekes etter gamle norske tradisjoner i minst tre måneder, men aller helst enda lenger. I gamle dager kunne fenalårene bli hengende i stabburet i både fem og seks år for at kvaliteten skulle bli helt uovertruffen. Konservering av kjøtt gjennom speking er en teknikk som har blitt anvendt i Norge i over 1000 år. Nordmenn var altså tidlig ute med å lage «slow-food» – lenge før det ble trendy. Vi har pakket wrapen inn i matpapir, slik at den kan spises uten bestikk. Tynn godt lefse blir rullet for ditt arrangement, bestill wraps med fenalår i dag.

Gronnsaker-wraps