Wraps med fenalår

kr 107

Fenalår
Potetsalat
Salat
Kremost
Rømme
Agurk
Bladpersille
Rød paprika

Allergener: Gluten, laktose og egg.

Leveres kaldt med mindre annet avtales.
Minimum antall ved bestilling: 6 porsjoner.

Kategori:

Beskrivelse

Wraps med fenalår!

Meksikansk klassiker møter den norske fjellheimen.

Wraps er praktisk mat som alle liker, og som egner seg til nesten alle anledninger. Denne meksikanske klassikeren har blitt en høyt elsket matrett i Norge i form av Taco, men wraps har også vist seg å være svært tilpasningsdyktig til andre ingredienser enn bare de klassiske meksikanske. Denne wrap-varianten har vi fylt opp med tradisjonsrike og friske norske smaker.

Fenalåret har en kraftig smak som spiller hovedrollen i denne wrap’en. Fenalår er – som navnet tilsier – et kjøttstykke av lår, hvilket et av dyrets møreste deler. Det vanligste er å bruke lår fra sau og lam, men man kan også lage fenalår av andre typer småfe. Låret spekes etter gamle norske tradisjoner i minst tre måneder, men aller helst enda lenger. I gamle dager kunne fenalårene bli hengende i stabburet i både fem og seks år for at kvaliteten skulle bli helt uovertruffen. Konservering av kjøtt gjennom speking er en teknikk som har blitt anvendt i Norge i over 1000 år. Nordmenn var altså tidlig ute med å lage «slow-food» – lenge før det ble trendy. Vi har pakket wrapen inn i matpapir, slik at den kan spises uten bestikk. Tynn godt lefse blir rullet for ditt arrangement, bestill wraps med fenalår i dag.

Gronnsaker-wraps