Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Wraps med scampi

Marinert scampi (pannestekt)
Salat
Hvitløk
Chili
Avocado
Rømme
Rød paprika

Allergener: Gluten, laktose, hvitløk & skalldyr.

Leveres kaldt med mindre annet avtales.
Minimum antall ved bestilling: 6 porsjoner.

kr 88

Kategori:

Beskrivelse

Wraps med scampi til ditt arrangement!

Marinerte scampi er veldig godt om du skal ha den alene eller på tapasbordet. Men har du prøvd den i myk og god lefse? Før vi begynner å rulle lefsene som gir den delikatesse matopplevelsen i arrangementet ditt, må vi marinere våre scampi. Dette må gjøres minimum 24 timer før levering. Moden avokado, ferske grønnsaker og tynn myk lefse… Pannestekt scampi (pannestekt) og grønnsaker er en smakfull kombinasjon. Prøv vår Wraps med scampi både du og dine gjester vil elske dette!