Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Helgrillet lam

Frisk urter og hvitløk marinerte grønnsaker

Auberginedip –(baba ganoush)

Frisk grønn sommersalat

Salt bakte poteter

Rosmarinsaus

Tzatziki

Urteaioli

Brød

kr 355

Kategori:

Beskrivelse

Helgrillet lam er perfekt grillmat til ditt arrangement.

Når grillingen starter, skal stekingen skje langsomt og forsiktig. Da bevares alle smaker og kjøttet blir utrolig mørt og fint!

Helgrillet lam egner seg for store anledninger, som for eksempel vår-, sommer-, og høstbryllup, hvor hele selskapet kan få oppleve matlagingen og den tilhørende stemningen! Våre kokker er profesjonelle og smilende, og vil sørge for at alle gjestene føler seg ivaretatt og opplever god service.

Leie kokk per selskap 1950,-

Utleie grill med grill kull 1400,-

Grillbuffet utstyr 650,-

Henting og levering av utstyr 700,-