Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Grillmeny 2

Krydret italiensk kylling spyd

Marinertte biff med taco og masala

Shish kebab(Lamme spyd)

Serveres med bulgur ris eller urte og stektepoteter

Grønnsaks wok

Spinat og pasta salat

Tomat og rødløk salat

Loffmiddelhavs brød

Urte og hvitløksmør

Rødvinssaus

2 type dressing.

kr 325

Kategori:

Beskrivelse

Leie kokk per selskap 1950,-

Utleie grill med grill kull 1400,-

Grillbuffet utstyr 650

Henting og levering av utstyr 700,-