Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Det er få opplevelser som skaper mer stemning på en fest enn å oppleve synet og ikke minst den deilige duften av helgrillet lam. Ordet ”asado” kommer fra Argentina, og dette betyr nettopp grilling av hele dyr. Lam er virkelig perfekt til helgrilling!

Poenget er å steke varsomt over forholdsvis lang tid.

Når du ser lammet på grillen, har vi allerede gjort mye forberedende arbeid: Lammet har lagt i deilig, hjemmelaget marinade i 2 dager, og deretter ”hvilt” i et kjølerom. før det monteres på grillen. Dette gjør at smak og aroma fra marinaden trekker helt inn i lammekjøttet og gjør det deilig og smaksrikt.

Når grillingen starter, skal stekingen skje langsomt og forsiktig. Da bevares alle smaker og kjøttet blir utrolig mørt og fint!

Helgrillet lam egner seg for store anledninger, som for eksempel vår-, sommer-, og høstbryllup, hvor hele selskapet kan få oppleve matlagingen og den tilhørende stemningen! Våre kokker er profesjonelle og smilende, og vil sørge for at alle gjestene føler seg ivaretatt og opplever god service.

Helgrillet lam catering

Selvsagt egner helgrillet lam seg også ved andre fester, enten det er blåturer, firmasammenkomster eller familiebursdager. Helgrillet lam er rett og slett perfekt til de fleste anledninger! Vi vil uansett sørge for at dine gjester både får aldeles nydelig mat, og gode opplevelser knyttet til måltidet!

Helgrillet lam servering

Vi bruker selvsagt de aller beste og ferskeste råvarene, og sørger for at maten er ferdig til avtalt tid. Vi står også for alle forberedelser og alt etterarbeid knyttet til grillingen, dere kan slappe av og nye samværet med familie og venner – eller kolleger – i trygg visshet om at Epil ordner maten.

Helgrilling av lam

Dersom dere ønsker å kombinere helgrillet lam med andre retter fra vår rikholdige meny, er dette selvsagt mulig. Ta kontakt, så kan vi sammen finne frem til den perfekte selskapsmaten for akkurat deres festlige arrangement. Vi vil uansett sørge for at gjestene virkelig koser seg med maten, og at stemningen rundt måltidet er uforglemmelig! Les alle våre gode referanser, og la oss i Epil Catering ta hånd om maten – det blir garantert suksess! Vi er både profesjonelle og hyggelige, og ikke minst: Vi kan virkelig lage mat! Prøv helgrillet lam til din neste store anledning, dere kommer til å nyte hver eneste munnfull.

Helgrillet lam er perfekt grillmat til ditt arrangement

Helgrillet lam
Helgrillet lam

Grillmat Catering fra Epil Catering AS