Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Snitter

Våre snitter og Luksus-snitter lages med dagens brød, og vi er raus med pålegget. Vi har en egen pakkeløsning med 5 populære snitter, for eksempel røkelaks, og hjemmelaget karbonade. Du kan også bestille snitter enkeltvis, og sette sammen bestillingen slik du vil. Vi har 11 ulike varianter, så her finner du garantert noe du og dine gjester vil like. Prøv for eksempel våre snitter med lekker krabbesalat, – eller hva med marinert og stekt kalkunfilét med waldorfsalat? Synes du det er vanskelig å bestemme deg, er det bare å bestille alle typene!
Vi leverer snittene nylaget og ferske, og ferdig pyntet, klar til å sette på bordet. Mange bruker snitter som møtemat, men de egner seg også til private anledninger, hvis man for eksempel venter formiddagsbesøk (visitt) på en rund bursdag. Snitter er alltid vellykket, og alle gjestene finner noe de liker.
Vår Snitter-pakke inneholder 5 snitter, og må bestilles minimum til 10 personer.