Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Smørbrød Catering

Smørbrød er jo egentlig basisen i den verdensberømte norske Matpakken! Visste du forreste at ordet matpakke kom på tredjeplass da man skulle kåre det mest typiske norske ordet..??? Men: VÅRE lekre smørbrød er så langt fra tørre brødskiver med svett gulost som du kommer. Vi lagrer de lekreste varianter av smørbrød, på nystekt, hjemmelaget brød. Vi tilbyr 14 ulike smørbrødtyper i vår meny. Vi bruker både fisk, skalldyr, kjøtt, oster og egg i ulike kombinasjoner til pålegget, og pynter med ferske grønnsaker. Smørbrødene våre er både delikate og sunne, og et godt alternativ til for eksempel møteservering eller overtidsmat.