Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Wraps med kylling

Marinert kyllingfilet
Salat
Rømme
Rødløk
Rød paprika

Allergener: Gluten, laktose og løk.

Leveres kaldt med mindre annet avtales.
Minimum antall ved bestilling: 6 porsjoner.

kr 87

Kategori:

Beskrivelse

Har du lyst på Wraps?

Både kylling og kalkunkjøtt er spesielt velegnet til marinering fordi det er nøytralt i smak. Derfor starter vi å forberede oss minst 24 timer før vi leverer bestillingen. Et døgn marinert kylling treffer ferske og økologiske grønnsaker, mild saus og myk lefse. Vi har levert Wraps Catering mange år til tusenvis av kunder både store og små. Bestill i dag og prøv oss, vi lover å gjøre vårt beste til å kunne gi den beste smak opplevelsen.