Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Wraps med roastbiff

Egenprodusert roastbiff i skiver
Potetsalat
Mix salat
Sukkererter
Rødløk
Rød paprika

Allergener: Gluten, egg og melk.

kr 86

Kategori:

Beskrivelse

Wraps med roastbiff er en utradisjonell, men skikkelig god variant av wraps. Denne oppskriften er inspirert av britenes klassiske «Sunday Roast». En rett som har vært bortimot uendret siden Kong Henry VII begynte å servere roastbiff til sine vakter (senere kjent som The Beefeaters) på midten av 1400-tallet. Det er ikke uten grunn at retten har forblitt den samme over så lang tid.

Roastbiff, potet, grønnsaker og sukkererter er fire av hovedingrediensene i en ekte Sunday roast. Vanligvis følger det med en «Yorkshire pudding» dynket i saus. Ved å erstatte denne med myke og deilige tortillalefser, får man en mye sunnere og mer praktisk rett, som fortsatt hedrer den tradisjonelle, erkebritiske retten.

Den viktigste ingrediensen er så klart en perfekt stekt roastbiff. Derfor setter vi vår stolthet i å lage vår egen roastbiff som vi steker med presisjon. Vår fasit på den perfekte roastbiff er at den skal ha et hint av pepper, være mør og saftig med et lett karamellisert ytre og litt rosa i midten. Vi synes selv at vår egenproduserte roastbiff er den beste vi har smakt!

Det perfekte tilbehør til roastbiff er potetsalat. Derfor tilsetter vi også en hjemmelaget, velbalansert og frisk potetsalat som komplimenterer roastbiffen. Vi tilsetter en håndfull av krydderurten ruccola, hvilket gir et pepperaktig preg som egner seg godt til roastbiffen.

Wraps til alle anledninger!

For å gi ekstra tekstur, fyller vi også opp med sukkererter, rødløk og rød paprika. Dette gir en god crunch og ikke minst mange gode antioksidanter, vitaminer, mineraler og fiber. Det at retten inneholder mye fiber og proteiner, gjør den til en sunt og mettende måltid.

Den praktiske innpakningen gjør at retten kan spises med en hånd om ønskelig. Vi leverer derfor mye av wraps til store selskaper der man ikke har mulighet til å spise med bestikk.

Wraps med roastbiff er en rett det er vanskelig å ikke like, ettersom den har mange gode, milde smaker, hvilket tilfredsstiller sulten og smaksløkene til både store og små.