Wraps med roastbiff

kr 100

Egenprodusert roastbiff i skiver
Potetsalat
Mix salat
Sukkererter
Rødløk
Rød paprika

Allergener: Gluten, egg og melk.

Kategori:

Beskrivelse

Wraps med roastbiff er en utradisjonell, men skikkelig god variant av wraps. Denne oppskriften er inspirert av britenes klassiske «Sunday Roast». En rett som har vært bortimot uendret siden Kong Henry VII begynte å servere roastbiff til sine vakter (senere kjent som The Beefeaters) på midten av 1400-tallet. Det er ikke uten grunn at retten har forblitt den samme over så lang tid.

Roastbiff, potet, grønnsaker og sukkererter er fire av hovedingrediensene i en ekte Sunday roast. Vanligvis følger det med en «Yorkshire pudding» dynket i saus. Ved å erstatte denne med myke og deilige tortillalefser, får man en mye sunnere og mer praktisk rett, som fortsatt hedrer den tradisjonelle, erkebritiske retten.

Den viktigste ingrediensen er så klart en perfekt stekt roastbiff. Derfor setter vi vår stolthet i å lage vår egen roastbiff som vi steker med presisjon. Vår fasit på den perfekte roastbiff er at den skal ha et hint av pepper, være mør og saftig med et lett karamellisert ytre og litt rosa i midten. Vi synes selv at vår egenproduserte roastbiff er den beste vi har smakt!

Det perfekte tilbehør til roastbiff er potetsalat. Derfor tilsetter vi også en hjemmelaget, velbalansert og frisk potetsalat som komplimenterer roastbiffen. Vi tilsetter en håndfull av krydderurten ruccola, hvilket gir et pepperaktig preg som egner seg godt til roastbiffen.

Wraps til alle anledninger!

For å gi ekstra tekstur, fyller vi også opp med sukkererter, rødløk og rød paprika. Dette gir en god crunch og ikke minst mange gode antioksidanter, vitaminer, mineraler og fiber. Det at retten inneholder mye fiber og proteiner, gjør den til en sunt og mettende måltid.

Den praktiske innpakningen gjør at retten kan spises med en hånd om ønskelig. Vi leverer derfor mye av wraps til store selskaper der man ikke har mulighet til å spise med bestikk.

Wraps med roastbiff er en rett det er vanskelig å ikke like, ettersom den har mange gode, milde smaker, hvilket tilfredsstiller sulten og smaksløkene til både store og små.