Juletapas – Porsjonspakket

kr 299

Juleribbe og surkål
Ovnsbakt kalkunfilet og rødbetsalat
Tradisjonelle små julepølser
Saltbakte amadinepoteter
Hjemmelaget roastbiff med remulade
Medisterkaker
Chili- og hvitløksmarinerte scampi eller røkelaks

Minimum antall ved bestilling: 6 porsjoner.
Retten serveres kald.

Kategori:

Beskrivelse

Tapas til jul!

Nå er det tid for jul og vi skal kose oss med god, tradisjonell julemat. Men bare fordi noe er tradisjonsrikt, betyr ikke at man ikke kan bruke litt kreativitet. Derfor har vi kombinert norske tradisjoner med spanske innflytelser, og har satt sammen en unik juletapas.

Det er ingen som er helt sikre på hvilken by tapas opprinnelig kom fra, men man vet at det har vært en populær måte å spise på i Spania i århundrer. Noen mener til og med at tapas stammer fra Kong Ferdinand VII av Spania som regjerte på 1800-tallet. Tapas er et sammensurium av små matretter som serveres både kalde og varme, og serveres med rykende ferskt brød og noe godt i glasset.

Norske og spanske tradisjoner i et herlig sammensurium

Julen består av mye god mat, deriblant medisterkaker, julepølser, ribbe og surkål. Men det er sjeldent man får spise alt samtidig, ispedd noen spanske delikatesser. Derfor har vi satt sammen en tapas-tallerken bestående av alt det beste den norske julen har å by på, samtidig som vi lar oss inspirere av noen spanske mattradisjoner.

Vår tallerken består av juleribbe og surkål, kalkulfilet og rødbetsalat, små julepølser, saltbakte poteter, roastbiff med remulade, medisterkaker og chili- og hvitløksmarinerte scampi eller røkelaks. Dette vil serveres kaldt, men du kan selv varme opp noen av rettene om det er ønskelig.

En tapastallerken er en flott måte å få nyte flere gode matretter på én gang, og du slipper stresset med å lage maten selv. Du kan stole på at våre kokker kun bruker det beste av norske, lokale råvarer, og all maten blir laget på vårt profesjonelle kjøkken på Skedsmokorset.

Levering

Vi leverer til Oslo, Akershus(Asker, Bærum, Jessheim, Skedsmo, Lillestrøm, Lørenskog Nittedal, Sandvika og Ski), Drammen, Lier, Moss, Drøbak og Hønefoss. Våre sjåfører er dyktige og gjør sitt beste for at din mat skal komme frem raskest mulig.

Du kan også velge å hente varene dine selv og få en 5 prosent rabatt på hele bestillingen. Vi har gratis parkering på området og vil bære ut varene til bilen.

God jul!