Julemiddag

kr 386

Nystekt juleribbe
Medisterkaker
Julepølser
Kokte poteter
Tyttebær
Surkål
Rødkål
Julesaus

Allergener: Julesaus: Melk, gluten og sennep.
Minimum antall ved bestilling: 10 porsjoner.

Kategori:

Beskrivelse

Julemiddagen er hellig for nordmenn flest, og mattradisjonene strekker seg ofte over hundre år tilbake i tid. Ribbe ble populært som julemat da støpejernkomfyren gjorde sitt inntog i norske hjem på slutten av 1800-tallet.

I dag er julemiddagen en anledning for å samle seg rundt bordet med familien, eller en mulighet til å ta seg en velfortjent feiring sammen med kolleger og ansatte. Det er en høytid dedikert til de vi er glad i og de vi tilbringer hverdagen med.

I sentrum av begivenhetene står den tradisjonelle, norske julematen. Hver region har sine unike kjennetegn, men til felles har de at kjøtt står i sentrum. Vi har valgt en blanding av de beste råvarene julen byr på. Vår juletallerken er satt sammen av saftig og nystekt juleribbe, medisterkaker, julepølser, poteter, tyttebær og andre godsaker.

Vi er den perfekte løsningen om du ikke ønsker å bekymre deg for julematen. Vi sørger for at julemiddagen er rykende fersk, smakfull og tradisjonell. Kokkene hos Epil Catering setter stolthet i sitt virke og ønsker å tilby våre kunder en best mulig matopplevelse.

Vårt fokus ligger på ferske råvarer, kvalitetsingredienser og fantastisk kundebehandling. Samtidig kan vi tilby svært konkurransedyktige priser.

Vi kan levere julemiddag til Oslo, Asker, Bærum, Fetsund, Lillestrøm, Skedsmo og hele Viken, hele året, alle dager!

Ta kontakt i dag om du ønsker en perfekt julemiddag!