Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

6 Kontorproblemer ved Catering – og hvordan løse dem!

Når det gjelder kontor lunsj og arbeidsplasser, krever kolleger ofte forskjellig mat og noe som smaker. En tallerken med en gratis muffins vekker kanskje interesse, men det er vel kanskje ikke det som metter et helt team og skaper entusiasme?

Fra kjedelig lunsj til et utvalg av spesielle, spennende retter – her er hvordan du unngår vanlige problemene ved catering på kontoret: 

Lunsj
Delikat lunsj for kontoret

Kontor catering problem 1: Bytte mat til forskjellige arrangementer

En uformell team lunsj vil være ganske annerledes enn for et styremøte i bedriften og maten er ofte et av elementene som trolig gjenspeiler dette. Så selv om det kan være fristende å bruke den samme, pålitelige menyen til forskjellige hendelser, kan det være lurt å variere.

Løsningen: Variasjon er livets krydder. Grav rundt Epil Caterings utvalg av forskjellige retter til forskjellige anledninger.

 • For uformell holdning, gå for noe som er lett å tygge på, som sandwich-tallerkener.
 • Hvis det er et bedriftsarrangement, kan bufférestaurering med tilberedt / dampet mat og salater bedre reflektere den formelle tonen.
 • For festmat kan du enkelt ta imot forskjellige ganer med et utvalg av blandede fat med rundstykker, kjøtt, ost, frukt, etc.

Les også: Hva er catering og hva gjør et cateringselskap?

Kontor catering problem 2: Ulike mennesker, forskjellige behov

Intoleranse for visse matvarer er ikke noe nytt, kanskje mer økende. Det anslås faktisk at omtrent 65% av mennesker er mindre i stand til å fordøye laktose etter spedbarnsalderen. Dette, og en rekke andre kostholdspreferanser og -krav, kan gjøre en team catering veldig vanskelig å arrangere. 

Løsningen: For å forbedre lunsjen og å unngå ubehageligheter, må du på forhånd kartlegge om noen gjester / kolleger har spesielle kostholdsbehov. Heldigvis har Epil Catering et stort utvalg av retter og disse kan tilpasses for alle.

Kontor catering problem 3: Velge en pålitelig catering

En vellykket workshop, møte eller teamevent, vektlegges av god mat og glade deltakere. Men skulle gjestene gå sultne på grunn av en profesjonell leverandør, vil du få skylden.

Løsningen: Be om referanser fra en cateringselskaper du aldri har brukt før. Eller bruk spisesteder minst en gang til en uformell (og mindre offisiell) kontor lunsj. På den måten kan du merke om de er i tide, kvaliteten på maten, etc.

Kontor catering problem 4: Å slå en kjedelig kontor lunsj

En spennende rett av indisk samosas og smørbrød fungerer kanskje første gang i et teammøte, men alt kan bli repeterende og kjedelig. Som den som har ansvar for kontor servering, er det trolig det siste du vil assosiert med.

Løsningene:

 • Matbiler og popup-vinduer er morsomme og praktiske – og det finnes utvalg for mye forskjellig mat.
 • Krydre opp lunsjen med catering og et etnisk eller regionalt tema – når var sist gang du serverte karibisk / gresk / meksikansk på  kontor lunsjen?
 • Bestill i individuelle lunsjbokser – ideelt for “arbeidslunsj” der produktivitet er viktig. Bare sørg for at hver boks har mulighet til å tilpasses.
 • Dessert catering – lag spennende kaker med et tema som overrasker gjestene.

Office catering problem 5: Møterom med plass til arbeid og mat

Det kan være at bordet ved en presentasjon blir fylt med permer, papirer og bærbare datamaskiner. Dette gir selvfølgelig lite rom for mat og kos. Ofte blir det veldig vanskelig å nyte god mat, ettersom plassen er begrenset.

Løsningen: Book et rom, eller sted, som kan dekke gjestenes behov, og kompletter stilen på serveringene.

 • Ofte kan de på bakerste rad føle seg isolert, så velg et dynamisk rom-oppsett hvis det er mer enn 20 gjester.
 • En typisk klasserom oppsett kan være perfekt for presentasjoner, og et buffémåltid kan oppmuntre til deltakelse mellom takene.
 • Ha fokus på mat som er enkel å spise og unngå mat som smuldrer og må holdes i rare vinkler. Velg måltider som kan spises med den ene hånden, som grønnsaks kebab, kjøttboller eller småretter og quiches.

Kontor catering problem 6: Å gjøre sunn mat spennende

Med bedrifts catering er det ganske vanlig med salat og løs frukt enn burgere eller desserter. Det er kanskje fordi ikke alle cateringtjenester vet hvordan de får sunn mat til å se spennende ut og smake godt.

Løsningen: Se etter leverandører som lager sunn mat på en morsom og fristende måte.

 • Bestill en pulserende salat fra Lille Persille med ristede søtpoteter, fetaost, og mye mer. Det ser absolutt mer fristende ut enn din gjennomsnittlige grønne salat.
 • Sunn og visuelt innbydende lunsj kan også være enklere sushibiter fra en lokal leverandør.
 • Eller så kan du satse deg på trenden med pokéboller fra Zawai. Her får du en blanding av ingredienser som brun ris, grønnsaker, laks, avokado og ingefær som gir farger og smak.