Når det gjelder kontor lunsj og arbeidsplasser, krever kolleger ofte forskjellig mat og noe som smaker. En tallerken med en gratis muffins vekker kanskje interesse, men det er vel kanskje ikke det som metter et helt team og skaper entusiasme?

Fra kjedelig lunsj til et utvalg av spesielle, spennende retter – her er hvordan du unngår vanlige problemene ved catering på kontoret: 

Lunsj
Delikat lunsj for kontoret

Kontor catering problem 1: Bytte mat til forskjellige arrangementer

En uformell team lunsj vil være ganske annerledes enn for et styremøte i bedriften og maten er ofte et av elementene som trolig gjenspeiler dette. Så selv om det kan være fristende å bruke den samme, pålitelige menyen til forskjellige hendelser, kan det være lurt å variere.

Løsningen: Variasjon er livets krydder. Grav rundt Epil Caterings utvalg av forskjellige retter til forskjellige anledninger.

Les også: Hva er catering og hva gjør et cateringselskap?

Kontor catering problem 2: Ulike mennesker, forskjellige behov

Intoleranse for visse matvarer er ikke noe nytt, kanskje mer økende. Det anslås faktisk at omtrent 65% av mennesker er mindre i stand til å fordøye laktose etter spedbarnsalderen. Dette, og en rekke andre kostholdspreferanser og -krav, kan gjøre en team catering veldig vanskelig å arrangere. 

Løsningen: For å forbedre lunsjen og å unngå ubehageligheter, må du på forhånd kartlegge om noen gjester / kolleger har spesielle kostholdsbehov. Heldigvis har Epil Catering et stort utvalg av retter og disse kan tilpasses for alle.

Kontor catering problem 3: Velge en pålitelig catering

En vellykket workshop, møte eller teamevent, vektlegges av god mat og glade deltakere. Men skulle gjestene gå sultne på grunn av en profesjonell leverandør, vil du få skylden.

Løsningen: Be om referanser fra en cateringselskaper du aldri har brukt før. Eller bruk spisesteder minst en gang til en uformell (og mindre offisiell) kontor lunsj. På den måten kan du merke om de er i tide, kvaliteten på maten, etc.

Kontor catering problem 4: Å slå en kjedelig kontor lunsj

En spennende rett av indisk samosas og smørbrød fungerer kanskje første gang i et teammøte, men alt kan bli repeterende og kjedelig. Som den som har ansvar for kontor servering, er det trolig det siste du vil assosiert med.

Løsningene:

Office catering problem 5: Møterom med plass til arbeid og mat

Det kan være at bordet ved en presentasjon blir fylt med permer, papirer og bærbare datamaskiner. Dette gir selvfølgelig lite rom for mat og kos. Ofte blir det veldig vanskelig å nyte god mat, ettersom plassen er begrenset.

Løsningen: Book et rom, eller sted, som kan dekke gjestenes behov, og kompletter stilen på serveringene.

Kontor catering problem 6: Å gjøre sunn mat spennende

Med bedrifts catering er det ganske vanlig med salat og løs frukt enn burgere eller desserter. Det er kanskje fordi ikke alle cateringtjenester vet hvordan de får sunn mat til å se spennende ut og smake godt.

Løsningen: Se etter leverandører som lager sunn mat på en morsom og fristende måte.