Middag Levert Hjem

Vi leverer rett hjem til deg eller kontoret!

Om man har et travelt familieliv eller har viktige saker å komme seg gjennom på jobb, så er nok kanskje det å lage mat det siste du tenker på. Men det å få i seg nok næring hjelper på både humøret, konsentrasjonen og helsen. Derfor er det avgjørende at man får i seg næringsrik mat uansett hvor travel hverdagen er.
Nettopp dette kan vi i Epil Catering hjelpe deg med! Vi kan tilberede store eller små mengder mat og levere dette til deg på døren, enten det er mat til familien din eller kollegene dine.
Våre matretter er laget med råvarer av høy kvalitet og sikrer at du og dine spiser næringsrike og smaksfulle matretter, rett fra det profesjonelle kjøkkenet til Epil Catering. Vi har en stor og variert meny som bør passe til alle slags anledninger og arrangementer. Lune og varme gryteretter kan passe fint til familiesamlinger, mens spansk tapas er en slager på jobbarrangementer og seminarer.
I en hektisk hverdag hvor barn skal hentes på skole eller i barnehage kan det være flott å få sunne og næringsrike middager levert rett hjem på døren. Om det er travelt på jobben, om det arrangeres sene seminarer eller man ønsker å gi sine ansatte en påskjønnelse vil det være perfekt å få middagsretter levert rett til kontoret av Epil Catering.
Stadig flere benytter seg av dette tilbudet siden det er både praktisk, rimelig og sunt. Våre matretter er laget med kjærlighet, og er smaksrike og bra for helsen.

Fraktkostnad for Middag levert hjem eller jobb er 100,- for hele Oslo og Viken!

Viser alle 4 resultater