Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Her finner du ledige stillinger i Epil Catering. Da vi ofte har behov for gode medarbeidere oppfordrer vi deg til å legge inn en åpen søknad. Innkomne søknader behandles fortløpende, og kandidater som er aktuelle vil høre fra oss.


Vi søker sjåfør/medarbeider!

I stillingen som sjåfør vil vi vektlegge effektivitet, ordentlighet og evne til å samarbeide. Vi vil ha deg som er sulten på å lære, har øye for detaljer og som kan representere Epil Catering på best mulig måte, og levere verdens beste catering med glimt i øyet helt hjem til kunden!

Vårt mål er å skape de beste matopplevelsene og levere 100 % matkvalitet til hver eneste gang i det norske markedet samt og oppleves som serviceorienterte, smilende og interesserte. Derfor ser vi nå etter en god medarbeider som skal sørge for at kunden får en bedre opplevelse enn forventet.


Det er viktig at du som sjåfør er godt synlig i trafikkbildet, og i tillegg bedriftens ansikt utad. Adferd i trafikken er derfor en viktig del av jobben. Det betyr at du både overholder trafikkreglene, og viser varsomhet.

Samtidig er det viktig å huske og ta med alt kunden har bestilt, med høyt fokus på god kundebehandling. Du vil være den eneste kunden møter ansikt til ansikt, og det gjør deg til en viktig Epil-representant!


Vi ser for oss at du:
– Er flink til å samarbeide, kunne jobbe både som et team og selvstendig
– Er Ansvarsbevisst, løsningorientert og engasjert
– Har hatt førerkort klasse B minst to år
– Behersker norsk flytende skriftlig og muntlig, og er komfortabel med å kommunisere med kunder
– Plettfri vandel/referanser
– Du er lokalkjent i Oslo området, erfaring som tidligere sjåfør er en fordel
– Ønsker å utvikle egne kunnskaper og ferdigheter i et spennende konsept


Vi tilbyr:
– Varierte oppgaver
– Konkurransedyktig lønn
– Gode karrièremuligheter for rette personligheter
– Ungt miljø med dyktige medarbeidere

Send inn din søknad med CV, personlig brev, referanser og attester. Søknader sendes til mat@epilcatering.no. For ytterlige spørsmål kontakt oss på +47 988 60 488. Vi venter på din søknad.