Kokk hjem
Epil Catering lanserer Kokk HjemNå kan du få tilberedt mat i ditt eget hjem av en profesjonell kokk. Dette passer perfekt for både små og store arrangementer!Det kan være stressende å være vertskap for middagsselskaper, spesielt om det kommer mange gjester! I tillegg til å ordne mat, må man også tenke på underholdning, bordplassering og dekorasjoner. Derfor lanserer vi nå et nytt konsept ved navn Kokk Hjem. Dette innebærer at du kan overlate matlagingen til profesjonelle, mens du konsentrerer deg om å gjøre selskapet så hyggelig som mulig!

Vi tar med råvarer og tilbereder maten
Kokken fra Epil Catering vil ta med seg ferske og kortreiste råvarer fra vårt profesjonelle kjøkken hjem til deg. Så vil han tilberede maten på kjøkkenet ditt. På denne måten sikrer vi at maten er av profesjonell kvalitet, samtidig som den fortsatt har den «hjemmelagde» følelsen.Dette konseptet passer perfekt til både store og små anledninger. Vi kan servere større familieselskaper, men også intime middager med gode venner.Inviter venner hjem til deg og få maten servert av en profesjonell kokk!

Stor og variert meny
Våre profesjonelle kokker kan komme hjem til deg og tilberede smakfulle 3-retter eller lage grillmat i hagen din, alt ettersom hva du helst ønsker. På deilige, svale sommerkvelder kan vi anbefale at du lar kokken sette seg i stand ved grillen i hagen og lage nydelige grillretter til hele selskapet!Vår meny består av varierte og smakfulle varm- og kaldretter. Vi har mange tradisjonelle norske retter tilgjengelig, som for eksempel gryteretter og lignende. Samtidig har vi også helt klart et internasjonalt snitt og kan tilby matretter inspirert av andre matkulturer. Eksempelvis har vi en svært imponerende tapas-meny som kan forbløffe selv de mest bereiste.


Lokale kokker, internasjonale retter

Kokk Hjem er en mulighet til å benytte seg av lokale, profesjonelle kokker som kan tilberede internasjonal mat av høy standard. Dette passer perfekt for deg med en travel hverdag som kanskje ikke har tid til å stå på kjøkkenet i flere timer før gjestene ankommer eller det kan være en flott gave til venner og familie ved spesielle anledninger, som for eksempel bursdager eller andre merkedager.Ta kontakt om du har noen spørsmål! 

Kontakt oss