Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Pastasalat med kylling

Italiensk pasta
Kyllingfilet (marineres minimum 36 timer før steking)
Majones
Crème fraîche
Hjemmelaget yoghurt
Hvitløk
Curry
Salt og pepper
Søt paprika
Stangselleri
Extra virgin olivenolje

Allergener: Gluten, selleri, laktose & egg.

Vi anbefaler minimum 5 retter på ett koldtbord.

Leveres kaldt med mindre annet avtales.

Minimum antall ved bestilling: 8 porsjoner.

kr 38

Kategori:

Beskrivelse

Pastasalat med kylling

Pastasalat er en populær rett blant nordmenn. Dette er en salat-lignende rett som kan bli tilberedt med en eller flere typer pasta. Ofte blir pastasalaten servert kald og er dekket av en deilig dressing. Denne retten er svært populær i hele Europa og har mange former og utforminger. Vi har laget vår helt egen vri!
Mange ser på pastasalat som den perfekte «lette» matretten på vår og sommer. Men den kan også forsvare sin plass på et koldtbord hele året rundt. God mat er god mat, uansett årstid.

Perfekt for arrangementer!

Denne retten kan både fungere som en forrett, hovedrett, eller som del av et koldtbord. Ingrediensene i en tradisjonell pastasalat varierer fra region til region, og er avhengig av hvilke råvarer som er tilgjengelige eller i sesong.
Vår pastasalat har vår egne originale vri, perfekt for norske selskap og arrangementer. Vi bruker kyllingfileter som er blitt marinert i minst 35 timer før steking, hjemmelaget yoghurt, crème fraîche, curry, hvitløk og søt paprika, blant annet.
Vi mener resultatet blir en lett pastasalat med en smaksfull og smaksrik dressing. Denne matretten vil passe perfekt til alle familiearrangementer eller jobbarrangementer. Maten er både lett og mettende, og kan dermed også passe fint til sultne kolleger som har hatt en lang dag på jobben. Denne retten kan også med hell inkluderes i et større koldtbord.
Vi fokuserer på å alltid bruke de beste råvarene vi har tilgjengelig, og sørger for å gi alle matretter vår egen originale vri, samtidig som vi hyller mattradisjonen den springer ut ifra.

Vi leverer pastasalat med kylling, uansett anledning

Epil Catering kan levere matretter til alle arrangementer, inkludert familiesamlinger, seminarer, møter, bursdager og høytider. Du kan også få matretten levert hjem på døra hvilken som helst dag om du bare ikke orker tanken på å lage middag selv.
Uansett omstendigheter eller anledning, så vil du få tilberedt friske, smaksfulle og sunne matretter, tilberedt på det profesjonelle kjøkkenet ved Epil Catering. Vi er stolte av vår profesjonalitet og vi elsker god mat!