Julesnitter

kr 199

Roastbiff med remulade
Medisterkake med husets potetsalat
Røkelaks med eggerøre
Ribbe med surkål
Juleskinke med italiensk salat

Allergener: Gluten, egg, laktose & fisk.
Ved bestilling av 1 porsjon, så får man 5 skiver – 1 av hver variant over.
Det beregnes 5 skiver pr person.
Minimum antall ved bestilling: 6 porsjoner.

Kategori:

Beskrivelse

Noe av det vakreste ved julen er å samle familie og venner rundt bordet og nyte tradisjonell mat sammen. Vi kan tilby smakfulle julesnitter til hyggelige julearrangementer for familier og venner som ønsker å tilbringe kvalitetstid sammen, helt uten å bekymre seg for å lage mat.

Julen er gjerne også en tid da man tar seg en pause fra jobb og nyter høytidens ro. Julesnitter er den perfekte julematen å påskjønne kolleger og ansatte. Vi kan ordne med nydelig julemat, uansett størrelsen på bedriften din.

Julemat har dype røtter i Norge. Hvilke råvarer man bruker varierer ut ifra geografisk område og familietradisjoner. Oppskrifter går i arv, fornyes og videreutvikles. Vi bruker kun kvalitetsvarer og ingredienser.

Vi har valgt å sette sammen en tallerken med noen av landets mest populære snitter, sentrert rundt pepperstekt roastbiff, medisterkake, røkelaks, ribbe og juleskinke. Denne tallerkenen er en fin og velkomponert sammensetning som vil fungere godt til både private arrangementer og bedriftsmåltider.

Våre kokker er eksperter på å avbalansere ingredienser mot hverandre for å skape den perfekte matretten. Dette er selvfølgelig videreført i julesnittene: De er hverken for kraftige eller for lette, de er som skreddersydd for den norske gane.

Vi kan levere julesnitter alle dager i året til Oslo, Asker, Bærum, Skedsmo, Fetsund, Lillestrøm, Jessheim og hele Viken.

Ta kontakt i dag om du ønsker julesnitter til familiearrangementer eller bedriftsarrangementer!