Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Catering til bedrifter

De fleste bedriftene i Norge er små og mellomstore bedrifter, og de fleste av disse har ikke egen kantine eller lunsjordning. Dermed benytter man gjerne en ekstern aktør til å dekke deres lunsj behov, eller ansatte tar med sin matboks til arbeidsplassen.
Når man er i et hektisk arbeidsmiljø er det fort gjort å droppe lunsjen. Det kan medføre ustabilt blodsukker, svikt i konsentrasjonsevnen,  og ansatte som går tom for energi. I følge GELx undersøkelsen fra 2016 tyder mye på at de som trives best på arbeidsplassen også legger mest vekt på lunsjpausen.

Catering til bedrifter i Oslo, Akershus og Drammen.

Kanskje har det noe å gjøre med at de som trives ser hvordan mat pausen fungerer som et pustehull. Et sted for uformell kunnskapsutveksling, og tid for å dele både private og faglige erfaringer i ro og smak. Noe som kan føles både motiverende og utviklende, sier Todalshaug, som er prosjektleder i HR Norge i et intervju med AP.

Kanskje har det noe å gjøre med at de som trives ser hvordan lunsjpausen fungerer som et pustehull. Et sted for uformell kunnskapsutveksling, og tid for å dele både private og faglige erfaringer i ro og smak. Noe som kan føles både motiverende og utviklende, sier Todalshaug. Som er prosjektleder i HR Norge i et intervju med AP.

Lunsj Catering Oslo
Catering til bedrifter

Vi er overbevist om at sunn og variert mat øker trivselen og produktiviteten på arbeidsplassen. Vi tror også at mangel på sunn og variert kosthold kan påvirke produksjonen. Og ikke minst kan medføre tap av arbeidskraft fordi man får sykefravær, noe som koster bedrifter mye penger. Vi har derfor utarbeidet et lunsjtilbud som skal dekke deres behov til en rimelig pris. Hovedfokuset vi hadde da vi satte sammen de ukentlige menyene, var at det skal serveres varm lunsj tre dager i uken.  Andre dager salat og en dag serverer vi ”håndmat”, som for eksempel sandwicher, baguetter og wraps. Vi tar hensyn både til allergikere og dem som følger en spesiell diett.
Lunsjpauser fungerer som et naturlig samlingspunkt hvor ansatte både kan dele faglig kunnskap og erfaring. Men også kan prate sammen om løst og fast. Lunsjpausen er en verdifull sosial samling som både har motiverende og utviklende effekt!