Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Julemeny 2021

Skal du arrangere julebord i Oslo/Asker, Bærum, Lillestrøm, Jessheim og hele Viken-området? Da er det viktig at du sikrer deg julemat av førsteklasses kvalitet. Vi leverer både tradisjonsrik julemat som svineribbe og pinnekjøtt, og selvfølgelig også riskrem, multekrem og hjemmelaget karamellpudding. Vi kan også tilby julebord med mer moderne/spennende mat, sjekk gjerne vår rikholdige tapasmeny. Det er også mulig å kombinere de ulike menyene, ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne! Vi leverer maten ferdig pyntet, enten du vil ha det levert hjemme eller i et annet lokale. Vi kan også bistå med å skaffe selskapslokaler som passer ypperlig til både små og store fester! Vær tidlig ute med bestillingen, så kan du slappe av og vite at årets julebord blir en suksess, med deilig mat på bordet!