Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Italiensk tapas

Varme retter
Butternut squash og spinat lasagne
Italienske kjøttboller og tomatsaus
Italiensk hurtigkylling
Lime, hvitløk og chili marinert scampi
Kalde retter / Antipasti 
Kremet pastasalat med kylling
Brushetta med røktlaks og dilkrem
Frittata med spinat og gulrot
Parmasvøpt med aspargesgrønn
Stekte sopp paprika og mandelpotet med hvitløksdipp
Focaccia

kr 325

Kategori:

Beskrivelse

Det italienske kjøkken er smakfullt, mangfoldig, og fargerikt! I denne tapasmenyen har vi satt sammen en rekke veldig, veldig gode retter med inspirasjon fra Italia – og alle sammen smaker ubeskrivelig godt! Hva blir din favoritt?? Prøv våre italienske kjøttboller, eller hva med kremet pastasalat med kylling? Klarer du ikke å velge? Det behøver du heller ikke, – med denne menyen kan du jo smake på alle rettene! Mamma Mia, dette kommer dere til å kose dere med!
Vi benytter alltid kun de beste og ferskeste norske råvarene, og vi importerer krydder fra de ulike landene for å kunne lage den autentiske smaken for hver rett.
Dette er en utrolig populær meny, som vi selvsagt leverer ferdig pyntet! Vi leverer både til private fester og bedriftsarrangement i Oslo, Akershus(Asker/Bærum) og Drammen.