Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Svinegryte med chorizo

Vi anbefaler minimum 5 retter på ett koldtbord.
Leveres varmt med mindre annet avtales.
Minimum antall ved bestilling: 8 porsjoner.

kr 75

Kategori:

Beskrivelse

Svinegryte med Chorizo

Denne retten er inspirert av de varme, pikante smakene fra det spanske kjøkken. På kalde dager er denne autentiske gryten perfekt til å varme både kropp og sjel – fra hjerteroten til fingerspissene.

Spanjolene finner stor stolthet i kvaliteten på landets berømte råvarer og edle kjøttprodukter. Derfor fanger svinegryte med chorizo gryten virkelig Spanias sjel. Gode råvarer som Spania er verdenskjent for – tomat, løk, hvitløk, og olivenolje. Kombinert med spanjolenes kjærlighet til kjøtt, er omtrent så spansk det er mulig å lage en matrett.

Den fyldige smaken kan gi assosiasjoner til marokkansk «Tagine» eller meksikanske gryter. Men likevel er det lett å kjenne igjen de spanske notene som trenger gjennom smaksbildet. Å konsentrere de individuelle smakene fra tapasbordet i en gryte, gir ikke bare en forlokkende farge, men også en veldig rik smak.

Chorizoen kommer virkelig til sin rett i denne gryten. Ikke bare bidrar den til å gjøre fargene sterkere og smakene dypere, men den gir et «sting» av styrke som perfekt balanseres av den grønnsaksbaserte basen.

Hemmeligheten bak å gjøre denne gryten perfekt, er å bruke god tid. Ingrediensene skal få nok tid til å bli kjent med hverandre og løfte hverandre frem.

Undertoner av røkt paprika og urter fra Middelhavet sender smaksløkene på rundreise i det spanske landskapet.

Dette er en rett som oser kjærlighet, og egner seg derfor best i sammenhenger der mellommenneskelige bånd skal styrkes – om det være seg mellom familie, venner eller kolleger. Svinegryte med chorizo vil passe utmerket til din koldtbord eller tapas bord.

Selv om dette er en perfekt søndagsmiddag å varme seg på etter en lang tur i kaldt høst- eller vintervær, er dette en rett som også kan nytes på en varm sommerdag. Det er jo tross alt en spansk rett. Vi anbefaler minimum 5 retter på ett koldtbord og gjerne 2 varme og 3 kalde retter.