Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Juletapas

Varme retter

Kjøttboller med chorizo, urter og tamatsaus

Karri og koriander marinert kamskjell

Pinnekjøtt med fløtesaus

Glassert tapasribbe

Kalde retter

Kremet pastasalat med fårepølse og grønn asparges

Spinat og røkelaks med dillkrem på toast

Pepperkake med kremost, skinke og tørr fiken

Julequesadilla med spekeskinke

Lefseruller med sylte

kr 359

Kategori:

Beskrivelse

God jul – og Feliz Navidad!

Ettersom Tapas er en spansk rett, slår vi til og ønsker dere en riktig god jul, både på norsk og på spansk!
Våre juletapas er en delikat blanding av tradisjonelle norske smaker, som for eksempel pinnekjøtt-tapas med fløtesaus. Og litt fyrrigere spansk mat, som kjøttboller med choritzo. Har du noen gang smakt pepperkake med kremost, skinke og fiken? Tennene kommer til å løpe i vann, dette er bare lekker julemat!
Buen provecho – Nyt maten!