Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Juletapas – Porsjonspakket

Juleribbe og surkål
Ovnsbakt kalkunfilet og rødbetsalat
Tradisjonelle små julepølser
Saltbakte amadinepoteter
Hjemmelaget roastbiff med remulade
Medisterkaker
Chili- og hvitløksmarinerte scampi eller røkelaks

kr 220

Kategori:

Beskrivelse

Tapas til jul!

Nå er det tid for jul og vi skal kose oss med god, tradisjonell julemat. Men bare fordi noe er tradisjonsrikt, betyr ikke at man ikke kan bruke litt kreativitet. Derfor har vi kombinert norske tradisjoner med spanske innflytelser, og har satt sammen en unik juletapas.

Det er ingen som er helt sikre på hvilken by tapas opprinnelig kom fra, men man vet at det har vært en populær måte å spise på i Spania i århundrer. Noen mener til og med at tapas stammer fra Kong Ferdinand VII av Spania som regjerte på 1800-tallet. Tapas er et sammensurium av små matretter som serveres både kalde og varme, og serveres med rykende ferskt brød og noe godt i glasset.

Norske og spanske tradisjoner i et herlig sammensurium

Julen består av mye god mat, deriblant medisterkaker, julepølser, ribbe og surkål. Men det er sjeldent man får spise alt samtidig, ispedd noen spanske delikatesser. Derfor har vi satt sammen en tapas-tallerken bestående av alt det beste den norske julen har å by på, samtidig som vi lar oss inspirere av noen spanske mattradisjoner.

Vår tallerken består av juleribbe og surkål, kalkulfilet og rødbetsalat, små julepølser, saltbakte poteter, roastbiff med remulade, medisterkaker og chili- og hvitløksmarinerte scampi eller røkelaks. Dette vil serveres kaldt, men du kan selv varme opp noen av rettene om det er ønskelig.

En tapastallerken er en flott måte å få nyte flere gode matretter på én gang, og du slipper stresset med å lage maten selv. Du kan stole på at våre kokker kun bruker det beste av norske, lokale råvarer, og all maten blir laget på vårt profesjonelle kjøkken på Skedsmokorset.

Levering

Vi leverer til Oslo, Akershus(Asker, Bærum, Jessheim, Skedsmo, Lillestrøm, Lørenskog Nittedal, Sandvika og Ski), Drammen, Lier, Moss, Drøbak og Hønefoss. Våre sjåfører er dyktige og gjør sitt beste for at din mat skal komme frem raskest mulig.

Du kan også velge å hente varene dine selv og få en 5 prosent rabatt på hele bestillingen. Vi har gratis parkering på området og vil bære ut varene til bilen. Vi vil også ta smittevernhensyn og tar din helse alvorlig.

God jul!