Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Julesnitter

Pepperstekt roastbiff med remulade
Medisterkake med husets potetsalat
Røkelaks med eggerøre
Ribbe med surkål
Juleskinke

Allergener: Gluten, egg, laktose & fisk.

Minimum antall ved bestilling: 6 porsjoner.

kr 154

Kategori:

Beskrivelse

Noe av det vakreste ved julen er å samle familie og venner rundt bordet og nyte tradisjonell mat sammen. Vi kan tilby smakfulle julesnitter til hyggelige julearrangementer for familier og venner som ønsker å tilbringe kvalitetstid sammen, helt uten å bekymre seg for å lage mat.

Julen er gjerne også en tid da man tar seg en pause fra jobb og nyter høytidens ro. Julesnitter er den perfekte julematen å påskjønne kolleger og ansatte. Vi kan ordne med nydelig julemat, uansett størrelsen på bedriften din.

Julemat har dype røtter i Norge. Hvilke råvarer man bruker varierer ut ifra geografisk område og familietradisjoner. Oppskrifter går i arv, fornyes og videreutvikles. Vi bruker kun kvalitetsvarer og ingredienser.

Vi har valgt å sette sammen en tallerken med noen av landets mest populære snitter, sentrert rundt pepperstekt roastbiff, medisterkake, røkelaks, ribbe og juleskinke. Denne tallerkenen er en fin og velkomponert sammensetning som vil fungere godt til både private arrangementer og bedriftsmåltider.

Våre kokker er eksperter på å avbalansere ingredienser mot hverandre for å skape den perfekte matretten. Dette er selvfølgelig videreført i julesnittene: De er hverken for kraftige eller for lette, de er som skreddersydd for den norske gane.

Vi kan levere julesnitter alle dager i året til Oslo, Asker, Bærum, Skedsmo og hele Viken.

Ta kontakt i dag om du ønsker julesnitter til familiearrangementer eller bedriftsarrangementer!