Lukk

Catering Fetsund

Vi leverer våre smakfulle retter til hjertet av Lillestrøm! Fetsund er et sted i vekst og våre sjåfører tar gjerne turen innom for å levere mat til dere, enten det er en familiesamling eller et bedriftsarrangement.

Vi liker å støtte lokale organisasjoner og bedrifter der vi bedriver vår virksomhet. Det er veldig viktig for oss å gi tilbake til samfunnet og kundene vi er blitt så glade i. Derfor har vi nå tegnet en sponsoravtale med Fetsund Idrettslag. Vi ønsker å støtte idrettsaktiviteter i Fetsund og vil oppfordre til en sunn hverdag for både store og små, da ble Fetsund Idrettslag den naturlige partner! Vi er glade for å bidra til organisasjonslivet i Fetsund!

Vi leverer nydelig mat til hele Fetsund

Vi kan tilby en stor og variert meny, bestående av både tradisjonell norsk mat og internasjonale retter. Maten blir laget i et profesjonelt kjøkken på Skedsmokorset og blir siden fraktet av våre sjåfører til Fetsund.

Det er viktig for oss at kvaliteten er av ypperste kvalitet, så derfor bruker vi kun naturlige og gode råvarer. Det skal være gøy for våre kokker å tilberede mat hos oss, derfor skal de kunne være stolte av råvarene de bruker og utfolde seg kreativt på kjøkkenet. Derfor har vi mange spennende fusjonsretter som er tradisjonelle matretter med vår helt egen vri.

Julemiddag

Nystekt juleribbe
Medisterkaker
Jule pølser
Saltbaktepoteter eller kokte poteter
Tyttebær
Surkål
Rødkål
Julesaus

kr 297

Kategori:

Beskrivelse

Bestill julemiddag på bordet!

Julemiddagen er hellig for nordmenn flest, og mattradisjonene strekker seg ofte over hundre år tilbake i tid. Ribbe ble populært som julemat da støpejernkomfyren gjorde sitt inntog i norske hjem på slutten av 1800-tallet.

I dag er julemiddagen en anledning for å samle seg rundt bordet med familien, eller en mulighet til å ta seg en velfortjent feiring sammen med kolleger og ansatte. Det er en høytid dedikert til de vi er glad i og de vi tilbringer hverdagen med.

I sentrum av begivenhetene står den tradisjonelle, norske julematen. Hver region har sine unike kjennetegn, men til felles har de at kjøtt står i sentrum. Vi har valgt en blanding av de beste råvarene julen byr på. Vår juletallerken er satt sammen av saftig og nystekt juleribbe, medisterkaker, julepølser, poteter, tyttebær og andre godsaker.

Vi er den perfekte løsningen om du ikke ønsker å bekymre deg for julematen. Vi sørger for at julemiddagen er rykende fersk, smakfull og tradisjonell. Kokkene hos Epil Catering setter stolthet i sitt virke og ønsker å tilby våre kunder en best mulig matopplevelse.

Vårt fokus ligger på ferske råvarer, kvalitetsingredienser og fantastisk kundebehandling. Samtidig kan vi tilby svært konkurransedyktige priser.

Vi kan levere julemiddag til Oslo, Asker, Bærum, Skedsmo og hele Akershus, hele året, alle dager!

Ta kontakt i dag om du ønsker en perfekt julemiddag!